perjantai 22. maaliskuuta 2024

Kukkatapettia keittiön pöydällä

Sain pari päivää sitten mieluisan postipaketin, kun tilaamani tapetit ison makuuhuoneen uudistamiseen saapuivat ja voi, että kun ne on niin IHANAT! Olen niitä joka päivä vähän hipistellyt ja katsellut ja unelmoinut siitä, että tulisi jo vähän valoisampaa, niin että näkisin päivänvalossa alkaa tapiseeraamaan, mutta vielä täytyy vissiin muutama päivä malttaa odotella, että nämä harmaat ilmat väistyvät. En nimittäin yhtään ala tihrustelemaan keinovalossa, kun haluan nähdä kunnolla mitä teen sitten kun teen.

Ostelin näitä nyt aluksi vain kolme rullaa, sillä jos laskelmani pitävät kutinsa en paljoa enempää tarvitse ja saatan saada huoneen seinien yläosat näillä maaliin,  kun siellä on niin paljon ovia ja muuria ja ikkunaa, että voin hiukan fuskata kuvion kohdistamisen kanssa. Mutta minut tuntien voi myös olla, että olen arvioinut menekin ihan metsään ja joudun tilaamaan sitten lisää, mutta se on vasta sen ajan murhe se, näillä päästään kuitenkin ihan hurjan pitkälle kuitenkin.

Mutta en kestä miten voi olla näin ihana tapetti olemassa! Olen aivan rakastunut tähän ja mitä enemmän sitä tuijotan, sitä ihanammaksi se vaan muuttuu. Oi tulisipa se auringonpaiste sieltä nyt pian!

Got these wallpaper rolls in the mail a couple of days ago and can't stop admiring them. The pattern and colors are just SO LOVELY! Now I just need a little more sunlight and brighter days so I can start putting it up in the big bedroom in daylight instead of electric lamps, that I hate using when I need to really see what I'm doing.

1 kommentti:

  1. Onko teilläkin eri makuuhuoneet miehen kanssa (meillä on kuorsauksen) vuoksi ! Aattelin vaan aiempien postausten perusteella (sunnuntai 4. helmikuuta 2024 ). Vaan eihän se muille kuulu tällaiset asiat ?

    VastaaPoista