maanantai 18. maaliskuuta 2024

Hillityimmät pääsiäiskoristukset

Ai että millaisessa valokylvyssä on parin päivän aikana tämä pikkuinen huusholli ollutkaan! Tekee niin paljon tuo tuore lumipeite auringonvalon kanssa, että kirjaimellisesti häikäisee täällä sisälläkin. 

Intouduin laittamaan vähän pääsiäiskoristuksia esille ja minun tapauksessani ne ovatkin hyvin, hyvin hillittyjä, tuskin huomattavia jopa. En ole oikein koskaan ollut innoissani pääsiäiskoristeista niin kun esim. joulusta olen ja joinain vuosina skipannut moiset kokonaan, mutta nyt viime vuosina olen ruukannut laittaa edes jotain, ettei nyt ihan vallan pääsiäisetön koti ole.

Puska kuivattua harsokukkaa kaverinaan kouluaikainen pupunkorvainen savesta muotoiltu elävän mallin työ ja keväisen vihreä hajuvesipullo, siinä on pääsiäistä tarpeeksi minun makuuni tuossa eteisen lipaston päällä.

Ja sopii niin hyvin tähän ihanan raikkaaseen valoon tämä asetelma ja huoneen tyyliin tietysti myös. Kivan kepeä ja hitusen hauska, mutta erityisesti omiin silmiini aivan ihana.

My very, very, very toned down easter decorations in the hall. I made that bunny-woman statue back when I was a young student in art school and love to use it as a easter deco. Paired with a bunch of dried flowers and a green perfume bottle it makes the perfect arrangement in this bright little hall.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti