keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Kasviprässi ja siemeniä

Bongasin joku aika sitten torista tällaisen hienon kasviprässin ja onnistuin ostamaan sen sieltä kuleksimasta samoin tein. Olen välistä koittanut tällaista vähän iäkkäämpää etsiskellä, mutta vähän huonolla menestyksellä, kunnes nyt vihdoin tärppäsi. 

Tämä maksoi vain kympin ja oli siksikin aivan loistava löytö. Aion nimittäin kesällä kuivatella kukkasia oikein olan takaa ja tällainen on siihen mitä mainioin puhumattakaan tuosta miten kivasti se sopii huushollin sisustukseen myös. Kuivattuja kukkasia tarvitsen pariinkin eri projektiin nyt ja onpa minulla tuolla vitriinissä yksi vanha kasvistokin, mihin aikoinani halusin omalta pihalta alkaa kukkia keräillä, mutta se vähän silloin jäi.

Nämä siemenet eivät taas liity kasviprässiin sen kummemmin muuten kun jos nuo porkkanat onnistuvat niin niitä voin sitten prässäillä. Ostelin nämä ihan siksi, kun näin puutarhakaudessa (siinä tv-ohjelmassa) aivan älyttömän isoja unikon siemenkotia ja tuli aivan hirveä pakko saada semmoisia itselle myös. Koskapa en tiennyt mistä valmiina saisi niin ajattelin kokeilla kasvattaa itse. Vähän riskaabelia huonolla viherpeukalollani, mutta annan osan siemenistä myös parille viherpeukaloiselle ystävälle, josko he onnistuisivat sitten jos minä en.


Got this old plant press second hand and have a lot of plans to use it coming summer. I also got some seeds that I want to try to grow. I don't have much of a green thumb, but luckily these are super easy and don't need any pre cultivating.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti