tiistai 13. elokuuta 2024

Pikkuvaunun kanssa pikavisiitillä

Kävin pikkuvaununi kanssa pyörähtämässä ystävien luona Kemiönsaaressa ja leiriydyin taas heidän reilun satavuotiaan mökin pihassa sopivaa vanhanaikaisuutta henkivällä stailauksella, mutta näppärästi kasaan laitettavalla, sillä säät olivat vielä edellistä Satakunnan reissuakin oikukkaammat tällä saarella.

Ei ollut tälläkään kertaa ihan mutkatonta parkata vaunua heidän viettävälle pihalleen, mutta siihen se vaan taas saatiin suunnilleen samoille holleille, kun edellisenäkin kertana, kun tuolla visiteerasin. Onni on näin kevyt ja pieni vaunu ja ystävän puolisko peruuttelemassa.

Vähän harmaata oli reissatessa, mutta onneksi aurinko sentään sen verran pilkisteli pilvien välistä aamusella, että sain napattua nämä kuvat siinä pihassa, että näytti edes kesältä. Tuosta ei kauaa mennyt kun taivas taas meni pilveen, mutta se ei sitten satanutkaan runsaasti, vaikka sellaista lupailtiin. Ehkä se on tämä pikkuvaununi parkattuna sellainen ihastus, että sadepilvetkin sitä vähän väistelevät. (Hih.)

Ja ihastus se on kyllä minulle, kun tuolla sain taas yöni nukkua, se on joka kerta vaan niin hykerryttävää kömpiä tuonne sisälle lämpimään (siellä on patteri) pimeästä ja kosteasta kesäillasta. On aivan älyttömän luksusta, kun voi tällai matkustella oma pieni makuuhuone mukana.

Siellä on sisällä kaikki mitä yökyläilyyn tarvitsen ja paljon muuta. Tykkäänkin pakata aina matkaan vaikka ja mitä tarpeetontakin, kuten vaikka nyt kaikki keittiön seinällä roikuskelevat asiat, ihan vaan omaksi iloksi ja koska tilaa niille tuolla hyvin on. On niin kiva katsella nättejä asioita tuolla, vaikka tässä lomaresortissa ei kokata itse tarvinnutkaan. 

Vähän oli haipakka reissu tämä, mutta niin hauska ja antoisa taas. Hyvässä seurassa on aina mukavaa ja rentoa ja kun pääsee vielä kunnon kirppistelykierrokselle on elämä täydellistä, vaikkei ihan älyttömästi löytöjä itselle tekisikään. Nyt en kerennyt myöskään kuvaaman tuota torppaa ja sen puutarhaa, mutta ensi kerralla, kun täällä visiteeraan puhun nuo omistajat kyllä ympäri, että saisin sieltä sieltä sisältäkin pari kuvaa napsaista, sillä ihan hirmuisen nätti ja nätisti sisusteltu on se.

Visited my friends at their summer cottage in Kemiönsaari. Lovely short trip with my caravan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti