tiistai 6. elokuuta 2024

Alla parsapuiden

Kävin piipahtamassa ystävien luona Satakunnassa jo ihan perinteeksi muodostuneella kesäreissulla ja parkkeerasin taas tuon pienen pyörillä liikkuvan hotellihuoneeni heidän isojen parsapuiksi kutsumieni salavien alle paikalle, jossa se on jo monena kesänä käynyt visiitillä leiriytymässä.

Tällä kertaa ei sateisten säiden vuoksi kannattanut ottaa kovin paljoa kalustusta mukaan tuohon vaunun ulkopuolelle, mutta varsin söpöltä näytti tämä vähän vähempikin stailaus siinä kyllä.


Tykkään aina laittaa jotain vähän erilaista vaunun eteen parkissa ja nyt piti miettiä kalusteet sen mukaan, että mikä parhaiten vaihtelevassa säässä kestää, ilman että täytyy olla koko ajan jotain suojaan sateelta viemässä. Toinen kriteeri oli myös helppo ja nopea pakattavuus, kun nuo sateet menivät ja tulivat ihan miten sattuu eikä voinut etukäteen tietää millaisessa ilmassa tuota leiriä tuosta sitten purettiin ja kuinka märkinä kaluisteet piti kyytiin ottaa. (No onnekkaasti ei juuri lainkaan märkinä sitten kuitenkaan, sen minkä satoi niin nuo parsapuut suojasivat aika kivasti siltä)


Nappasin kotoa mukaan kaksi pikkupöytää, joista toinen taittuu näpsästi kasaan, vanhan kalkkimaalatun pinnatuolin sekä hauskaksi kuriositeetiksi ja tunnelman tuojaksi tuon jalkavalaisimen terassiltani.  Ja jotta kotoisa lookki olisi mahdollisimman täydellinen pitihän mukana olla myös yksi kukkiva kasvi ruukkuineen myös, koska mattoja ei nyt sateiden vuoksi kannattanut tuonne alkaa virittelemään. Näytti kyllä aika ihanalta tuo vähän vanhanaikaista henkivä stailaus tämän vaunun kanssa tuolla.

Ja oikein oli lokoisaa ja kivaa tuolla isojen puiden alla taas majailla vaikken ihan hirveästi tuossa kerennytkään vaunun edessä istuskella. Niin oli taas paljon kaikkea mukavaa tässä kauniissa lomakohteessa rakkaiden ystävien kanssa, että aika hujahti kuin siivillä ja kotiin päästyä tuli heti ikävä takaisin. 

Näiden kuvien lisäksi jäi sydämeen taas niin paljon hauskoja muistoja, kotiinviemisinä tuliaisia kukkapenkeistä ja tietenkin tehtiin taas ihan hirveän kivoja kirppislöytöjä, mutta niistä lisää sitten seuraavissa postauksissa.


The first official trip with my caravan this summer was to Satakunta to visit my dear friends. It was so rainy that I didn't bring much to decorate the caravan under those big broccoli-looking trees, but it looked so cute there again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti