torstai 29. elokuuta 2024

Leppeä loppukesän valo

On taas ollut niin paljon haipakkaa ihan kaikessa muussa kun sisustusjutuissa niin en ole hetkeen kerennyt tännekään mitään päivitellä, mutta tänään paistoi aurinko niin kivasti keittiöön päivällä, että oli ihan pakko pari kuvaa siitä napsaista. Tosin ei se tietenkään se kiva valo näissä kuvissa niinkään näy, mutta aina on kiva kuvata tätä huonetta tänne muutenkin.

Muutaman läikän aurinkoa sain sentään tuosta pöydältä kamerallani pyydystettyä, ettei nyt vallan mennyt hukkaan tuo kuvaussessioni. Tykkään näistä loppukesän aurinkoisista päivistä, kun se paistaa kivasti lehvästöjen läpi ja pienellä tuulella saa nuo valoläikät tanssimaan ympäri huonetta. Nyt jos ja kun muut kiireetkin vähän helpottavat pääsen nautiskelemaan näistä aurinkopäivistä ja valojen leikeistä pinnoilla vähän enemmänkin ennen kun kesä kerkiää taas kokonaan loppua kesken.

Vielä on kuitenkin hyttysverkot esillä ja keittiön nurkassa kylmälaukkukin siltä varalta jos tässä vielä jollekin reissulle ehtisi. Sääennusteetkin näyttää ihan kesäisiä lämpöjä vielä pitkälle ensi kuun puolelle, että ei se ihan mahdoton toive taida olla sekään.

Love these late summer lights dancing around the kitchen. Hopefully get to enjoy them a lot before the fall comes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti