torstai 8. elokuuta 2024

Kesäreissun kirppislöydöt

Tietenkin kun Satakunnassa visiteeraa niin pitää myös käydä pienillä kirppisreissuilla ja niin tehtiin ystävien kanssa nytkin. Kahtena eri päivänä ja rennolla otteella kun mentiin niin tällainen kasa sieltä minun matkaani löytöjä taas lähti.

Toinen kori lähti matkaani Porin Retrolinnasta ja lasipurkki löytyi Kirppis-kopista Eurasta ja kansi siihen seuraavana päivänä Porista, mutta unhotiin jo, että miltä torilta (ehkä Hyllyparatiisista). Ystävä sen kuitenkin bongasi, kun itse kävelin onnellisesti ohi vain. Hauska, että samalta reissulta löytyi justiinsa sopivan kokoinen ja oikealla logolla oleva kansi, noita kun saa yleensä metsästellä tovin jos toisenkin.

Samoista paikoista, kun edelliset löytyivät tämä hauska pyöreä harja ja tuo ihana vanha Arabian puhalluskuppi. Näitä tuli joskus keräiltyä, enkä voinut nyt vastustaa tätä yhtä lisäystä kokoelmaan, koska en ollut tuota kuviota kuunaan missään ennen nähnyt.

Suolasirotin on löytö Euran Löytökehästä ja toinen noista pienistä koreista Kirputonista, vanha emalikyltti Tuohitorilta Kokemäeltä ja sitten sateenvarjo Patakirppikseltä Porista, koska juuri silloin satoi vettä.

Aivan ihana läjä ihania löytöjä, eikä kukkarokaan keventynyt juuri nimeksikään. Parhautta myös taas tuo kuinka nätisti sointuvat yhteen keskenään.

P.S. Pahoittelut etten saanut linkattua nyt noita toreja tähän, mutta täällä on joku häiriö eikä linkitys toimi. Pistelen myöhemmin ne sinne sitten, kun alkaa pelata taas.

My fleamarket finds from my trip to Satakunta. Visited the cities Eura, Harjavalta, Kokemäki and Pori.

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana kuppi. Niitä on tullut keräiltyä eikä tuota kuviota ole missään ennen näkynyt. Eipä mitään vikaa muissakaan löydöissäsi. Niin sun tyylisi mukaisia :) - terkuin Tuija

    VastaaPoista
  2. Nuo emalikyltit on ❤️

    VastaaPoista
  3. No nyt sai kansi hyvän kodin kun oli itselle liian iso 👍

    VastaaPoista