perjantai 16. elokuuta 2024

Pikavisiitin kotiinviemiset

Kemiönsaaren reissulla tehtiin tietenkin ystävän kanssa myös kirppisturnee, joka tällä kertaa kattoi myös Tammisaaren,  Kemiön ja Salon lisäksi. Itse en löytänyt sieltä Tammisaaresta kun yhden peltiruukun Kirppis Trolletista, mutta ystävällä oli kyllä syli täynnä aarteita, kun poispäin lähdettiin. (Sen ruukunkin kerkesin jo johonkin niin hyvin laittaa, etten sitä tähän hätään edes kuvattavaksi löytänyt.)

Mutta Salossa olikin sitten parempi flaksi ja monta kivaa asiaa löytyi kotiinviemisiksi. Tykkään sekoitella omin käsin tekemääni keramiikkaa erilaisiin asetelmiin kirppislöytöjen kanssa ja tähän tarkoitukseen löytyi Radiokirppikseltä sopiva pieni ruukkunen kahdella ja puolella eurolla. Sen hauskat vaakaraidat ovat tässä eteisen pöydällä tosi kiva pari tuon minun tekemäni pystyraitaisen kanssa.

Iso ruskea keramiikkaruukku löytyi Salon Secondhandmarketista kympillä ja on aivan täydellisen sopiva porstuaan harjapurkiksi kaikenlaisille rytöharjoille, joilla kukkaruukkuja, kalusteita ja muita puutarha-asioita putsaillaan.

Sitten ostelin Salon Aarressaaresta tuollaiset timakan siniset samettiverhot, joiden väriä koitan säätää värjäämällä vähän viheriäisemmäksi, jotta saisin niistä paksummat talviverhot makkariin.

Niin ja piipahdettiin me vielä Kemiössä mm Ole Vahlbergin kotitalouskaupassa, joka oli kuin ihana aikamatka menneeseen runsaine valikoimineen kodintarvikkeita, kenkiä ja vaatteita. Olisin voinut viipyä siellä vaikka kuinka kauan, mutta tiukka aikataulumme piti visiitin nopeana. Kerkesin silti löytää sieltä ihastuttavan ruudullisen pöytäliinan sekä paketin serviettejä.

Ystävän kanssa tehtiin täkkivaihtarit, kun itse olin vähän kyllästynyt siihen viininpunaiseen kukkatäkkiin, niin häneltä löytyi sopivasti samaa kuosia vähän hillitympi. Nyt on sopivampi kukkatäkki muuallekin tähän huusholliin, kun vaan sinne makkariin.

My fleamarket and other finds from my trip to Kemiönsaari, Tammisaari and Salo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti