torstai 22. elokuuta 2024

Lähipitäjien löydöt

Kävin tässä eräänä päivänä ohimennessäni piipahtamassa Hyvinkään Villatehtaan kellari-kirppiksellä ja sieltähän löytyi oikein mukava pieni kasa kivoja asioita mukaan osteltavaksi. Armeijan pieni lapio on ihan ehdoton kukkapenkkien kaivelemiseen kontillaan ollessa ja koskapa hinta oli vain vitosen, ostin tällaisen vaikka kotona jo toinenkin on. Kaksi pientä ruudullista tyynynpäällistä yht. kahdeksan euroa oli myös aivan pakko saada, koska ruutukuosi varsinkin beigenä on edellen minulle kuuminta hottia sisustuksessa. 
Sitten ostin myös tuollaisen kipsijalan, vaikka minulla joskus tuollainen vähän isommassa koossa jo olikin ja möin sen pois, kun en paikkaa sille huushollistani löytänyt. Se läksi mukaani kuudella eurolla ihan sitä varten jos joku ystävistäni olisi siitä kiinnostunut. Jos sattuu että ei ole niin saatan laittaa sen takaisin kiertoon, jos en siis sitä ennen löydä sille paikka omista kokoelmistani.

Tuusulan Femmatorilta eräänä toisena päivänä löytyi myös aika kivoja asioita; Iso kori asuntovaunun vaatekaapin päälle kuudella eurolla, kun siihen on ollut etsinnässä tuollainen jo tovin. Samettinen tyynynpäällinen neljä ja puoli euroa, koska syksyllä tarvitsee just tuollaisia sohvalleen ja sopivan pieni ja nätti luuta kahdella eurolla autoon lumisien kenkien harjaamista varten, koska se on hyvä varautua tuleviin keleihin jo nyt, vaikka kesää tässä vielä niiden puolesta eletäänkin.

Huomaa selkeästi, että ihmiset on taas alkaneet täyttää kirppispöytiä kesälomien jälkeen, että nyt kannattaa käydä ostoksilla ja ehkä vuokrata pöytä lähikirppikseltä itsekin ylimääräisiä nurkista myydäkseen.

My recent fleamarket finds from Tuusula and Hyvinkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti