keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Koristeita kauppani valikoimiin


Olin viikonlopulla jotenkin jo niin joulufiiliksellä, että askartelin nipun koristeita myyntiin pieneen porstuakauppaani. Aina tähän aikaan vuodesta kun on tottunut askartelemaan joulumarkkinoita varten, niin oli sitä askarteluenergiaa ja kyllähän se piti hyötykäyttää vaikkei niitä markkinoita nyt tulekaan. 

Nämä tällaiset paksulla juuttinarulla päällystetyt rautalankakoristeet olivat iso hitti viime vuoden markkinakävijöiden keskuudessa ja jos jollakulla jäi kutina tällainen saada omaan kotiin niin täältä Järvenpäästä näitä löytää tämän pienen erän verran nyt sitten.


Tein tähden ja sydämen lisäksi myös muutaman rauhamerkin, niille jotka eivät joulusta niin välitä tai haluavat enemmän ympärivuotiseen käyttöön sopivan koristeen. Sydän maksaa 18€ ja tähti ja rauhanmerkki 20€ kappale. (Rauhanmerkin halkaisija noin 40cm)


Ja on täällä varastoissani myös niitä männä joulumarkkinoilla heti alkuunsa kesken loppuneita kierrätyshelmistä tehtyjä koristerenkaita myöskin. Niitä jäi moni perästä vielä kyselemään ja täältä niitä nyt löytyisi. 

Halkaisijaltaan rinkulat ovat noin 50cm ja hintaa niillä on 20€ kappale.

Valitettavasti porstuakauppani ei postittele näitä isompia tuotteita, mutta joustavien, erikseen sovittavien aukioloaikojeni puitteissa täällä pääsee käymään melkein milloin vaan sattuu kulmilla liikkumaan. Sähköviestillä vaan kyselyä tulemaan osoitteeseen dgsisustusmania@hotmail.com

Made some jute and wood pearl decorations to sell in my little porch shop. Only for people that are willing to come here to buy them. No shipping.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti