sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Keittiön seinät toiselta puolen

Tapetoidun keittiön toinen puoli oli vihdoin tarpeeksi valoisa sopivaan aikaan eilettäin ja sain napattua siitä nämä muutamat kuvat näytiksi, että miltä sillä puolen köökkiä näyttää. Ja kuten huomaatte, ihan yhtä nättiä ellei jopa nätimpää on tälläkin puolen. Itse tykkään erityisesti siitä miten hienosti tuo hella ja jääkaappi nyt tuota tapettiseinää vasten tulee esille.

Olen nin mielissäni tästä ideasta tapetoida tämä tila, se on nyt niin ihana! Ja hauskinta on, ettei tapettia mennyt kuin se kaksi rulla, koska noita seinänpätkiä on loppujen lopuksi tilassa niin vähän, mutta just se, että tapetoidut alat ovat niin pieniä tekee mielestäni huoneeseen just sen jutun; missään ei tule liiaksi tapetin kuvio esille vieden huomiota muulta vaan se toimii tuolla taustalla tuoden kaiken muun ihanasti näkyviin.

Otin pienen riskin ja tapetoin myös tuon liesituulettimen ympäriltä, vaikka mielessä vähän siintääkin pelko siitä, että tuo on tuosta parissa vuodessa entinen. Tämän aktiivihiilillä toimivan tuulettimen puhallusaukot ovat just tuolla ylhäällä sivuilla ja aika näyttää nyt että pysyykö liisteröity tapetti kiinni seinässä niiden vierellä. Toinen asia on miten hyvin tuo vekotin suodattaa läpimenevän ilman, pieni kerros rasvapölyä tapetin pinnassa ei liene näytä kauniilta sekään. No mutta, aika siis näyttää, toistaiseksi kaikki on pysynyt kiinni vallan loistavasti.


The other side of my newly wallpapered kitchen. I just love it so much how good my stove and fridge look against that grey blue wall.

8 kommenttia: