sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Liikaa ja liian vähän

Olen päättänyt, että nyt voi jo hyvällä syyllä alkaa sisustaa joulua kotiin ja aloitin helpoimmasta ja loogisimmasta päästä, eli valoista. Päivät kun lyhenevät lyhenemistään ja pienin ikkunoin varustetussa rintamamiestalossamme ei valo kauaa viivy onkin ihan paikallaan lisätä sitä pienin tuikkivin ikkunoissa. 

Tein joku aika sitten rautalangasta ja juuttinarusta oikein suuren tähden ajatuksella, että laitan sen tähän keittiön ikkunaan valojen kanssa. No, tähti on muutoin mitä ihanin, mutta nyt on alkanut kovasti häritiä tuo juuttinaru silmiäni. Ei muuten, mutta kun tuossa ihan lähellä on tuo juuttinarusta punomani valaisin niin tila näyttää nyt silmiini vähän liian juuttimaiselta, vähän niin kuin jute på jute (tårta på tårta).


Kaivelin sitten kätköistäni tällaisen muutamia vuosia sitten askartelemani tekokranssin ja kokeilin sitä vain todetakseni, että aivan ihana olisi, mutta just vähän liian pieni. Onnekseni minulla on noita materiaaleja kätköissäni vielä, joten voisin kokeilla tehdä tähän hieman isomman renkulan tilalle, koska tämä tyyli sopisi tänne mielestäni nyt tosi kauniisti ja on just tarpeeksi erilainen ja paljon sopivampi tilaan. Tuon ison tähden voisin laittaa sitten vaikka työhuoneeseen, jonne se istuisi varmasti niin kuin hansikas konsanaan. 

Taidanpa siis lähteä tästä askarteluhommiin taas.

It's close enough for christmas so I have begun to decorate. I started with lights, cause it's the most natural way to go here in the dark and grey weather outside. A little glimmer in the window makes one feel so much better. 
I love this jute star I made, but it's a bit too same as the lampshade near by. Too much jute to my eyes, so I tried out a round leafy light instead. It's much better, but maybe a little too small. Luckily I have the materials to make it bigger, so I think you'll find me in me doing a little crafting today.

1 kommentti:

  1. Ompas aivan ihana sininen tapetti ♡ Reipasta joulunalusaikaa !

    VastaaPoista