keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Paperitähtiä makuuhuoneessa

Laittelin makuuhuoneen naulakossa säilössä olleen kuivatun pajunlehtikranssin kaveriksi nämä männä jouluna askartelemani paperitähdet ja johan tuli jouluinen fiilis seinälle.

Olen sen sorttinen ihminen, että tykkään säilytellä tällaisia heppoisiakin paperikoristeita ja käyttää niitä niin monta kertaa uudestaan kun vaan kestävät. Näillä oli hyvä säilytyspaikka olohuoneen vitriinin alakaapissa, että ovat aivan yhtä hienot vielä, kun olisin vasta eilen ne tehnyt.

Nämä olivat ihan superhelpot tehdä, ohjeen löydät tästä

Ei tarvita kun sopivaa paperia ja vähän narua niin johan tulee nättiä koristetta. Haaveilin vähän, että olisin saanut tämmöisiä tehtyä myös keittiön tapetoinnin jämäpaloista, mutta siitä jäi niin vähän yli, että päätin säästää ne ennemmin paikkapaloiksi mahdollisten vahinkojen varalle.

Mutta ihanaa on nyt makkarista heräillä, kun ensimmäiseksi silmiin osuu tämmöiset koristukset. Alkaa tosissaan joulufiilis täällä jo nostella päätään.

These super easy to make paper stars I made last year and stored them gently so I could use them again this year. I put them up in the bedroom. With the willow leaf wreath they wake me up to a growing christmas feeling.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti