keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Pikkuputiikki palvelee

Nyt kun tiedossa jo on, että tänä vuonna ei järjestetä Parolan aseman joulumarkkinoita, niin ajattelin jo tässä vaiheessa huikata täällä, että jos tuotteeni kiiinnostelevat pukinkonttiin tai ihan vaan omaksi iloksi, niin pieni porstuakauppani täällä kotonani Järvenpäässä palvelee kyllä. 

Tämä on tilana tosi pikkuinen, mutta oikein hyvin tuulettuva, kylmä porstua kun on. Täällä on myyjällä aina maski päässä ja kädet desinfioituina ja erityisen tarkkana olen siitä, etten liikoja liehu ihmisten ilmoilla vaan pidän näinä aikoina itseäni niin paljon kotini suojissa kun vaan voin.

Tänne voi siis tulla ostoksille, terveenä, maski päässä ja kädet desinfioituina (täältä löytyy aine siihen). Pidetään turvavälit kunnossa eikä halailla, niin varmasti pysytään kunnossa. 

Keramiikkapuolella valikoimassa löytyy kaikkea tässä vaiheessa vielä oikein kivasti, mutta värilliset kynttilänjalat ovat jo hupenemaan päin, pitele siis kiirettä jos niille apajille tahdot ehtiä, en nimittäin ehdi tehdä niitä lisää enää tänä vuonna. 

Myymälässä on nyt myös tuollainen kakkoslaatuisten tuotteiden alahylly, josta voi tehdä hyviä löytöjä pikkurahalla. Sekin on vielä niin tuoreena tuossa, ettei kukaan ole sitä ehtinyt penkomaan.

Kaupastani löytyy tietysti myös koko kylttikauppani valikoima, erä tuoksukynttilöitä sekä männä joulumarkkinoiden hittituotteita mm. puuhelmistä tekemiäni koristerenkaita -tähtiä ja muuta kivaa koristusta. 

Maksuvälineinä kelpaavat kaikki kortit sekä käteinen ja aukioloajat toimivat ajanvarauksella, eli osoitetiedot saa vasta kun treffit on sovittu. Mutta koskapa pystyn näin kotoa käsin palvelemaan varsin joustavasti, pääsee tänne yleensä ostoksille melkeinpä milloin vaan se itselle sitten sopiikaan. Yhteyden ajan varaamiseksi saat osoitteesta dgsisustusmania@hotmail.com

My little (cold) porch shop is open for business since there's no christmas fairs for me this year. In order to come you need to wear a facemask and be healthy. We are open by appointment, you can contact us via dgsisustusmania@hotmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti