keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Tervemenoa tylsä valkoinen

Tilaamani tapetit saapuivat sopivasti, kun sää meni sateiseksi ja pääsin aloittelemaan keittiön seinien tylsyyden poistamista. Nyt vaihtuu valkoinen William Morrisin kukkasiin oikein urakalla! Homma on hyvin hidasta, mutta erittäin riemullista., vanhan talon kaikkialta vinot seinät, ikkunat ja ovet tuovat omat haasteensa, mutta tapetin voimakas kuvio auttaa kätkemään pienet mokat täysin näkymättömiin, (jos sellaisia nyt sattuu tekemään).

Mutta kyllä tämä on kuulkaa kaiken vaivan ja ajanmenon arvoista, kun näkee miten ihanaksi keittiön tunnelma nyt tapetin myötä muuttuu! Ai että olen tästä nyt niin innoissani!

Valitsin tuon siniharmaan värin tarkoin kalustuksen ja tilan sävyihin sopivaksi, se on itseasiassa suurelle osalle noita ruskeita vähän niin kun vastaväri, eli molemmat korostavat kauniisti toisiaan. Tiesin sen jo varmaksi, että tämä tulee toimimaan hyvin, mutta yllätyin silti positiivisesti, että miten hyvin. Nyt tuolla nousi tunnelma tuhanteen prosenttiin, kun se ennen oli vaan sen sata.

Tehän ette näistä päivällä nappaamistani kuvista vielä koko tilaa pääse hahmottamaan, kun vaan tällaisen keskeneräisen maistiaisen saatte, mutta tässä illan mittaan kun on projekti täällä edistynyt, ei meinaa tulla työnteosta tällä naisella mitään, kun koko ajan pitää vaan seiniä nyt tuijotella pää kallellaan ja ihastella. 

Mutta valmista on tulossa, en uskalla luvata että vielä huomiseksi, mutta ihan lähipäivinä kuitenkin. 

The change in the mod of my kitchen is on it's way. I got my new wallpapers and started to put them up right away. I'm so exited how the mood in this space is already changing so much. I truly love, love, love this right now!

4 kommenttia:

 1. Upea! Kyllä se vaan on uskottava, että enemmän on enemmän.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa. Juuri tuota uskallusta lähteä kokeilemaan ihailen❤ ja se oli kyllä täysin oikea valinta. Värit sointuvat ihanasti huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikö vain soinnukin, olen niin ihastuksissani itsekin :)

   Poista