lauantai 24. lokakuuta 2020

Riddaritunika

Sain viimein kilkuteltua valmiiksi uusimman neuletunikani vaikka inspiraatio siihen meinasikin välillä loppua. Onneksi se kuitenkin palasi takaisin ja pääsin projektissa loppusuoralle. Se on nyt muuten ihan valmis, mutta taskut vielä puuttuu, sellaiset kun pitää minun tunikoissani aina olla. Tarvitsen nimittäin talviaikaan aina mukanani nenäliinan ja sellaista varten pitää olla taskut, jos vaikka useamman ottaa kerralla.

Tähän sovelsin vähän noita aiemmin tekemiäni tunikoita ja kuviot tein perinteikkäällä riddari-mallilla, josta niistin vähän pois, kun tykkään enämpi tuollaisista oikein laajoista kaula-aukoista. Sillai ei tämä neule kinnaa minua kaulaan, joka on mielestäni maailman ärsyttävin tunne.

Tykään tosi paljon nyt tällaisista tummista väreistä ja onnekseni olinkin jo viime vuonna ostellut varastoihini neulelangat, joilla tämän sain tehtyä. Kuviot tosin olisivat ehkä voineet olla jollain vähän näkyvämmällä värillä tehdyt, mutta nuo ne vaan sointuivat tämän ruskean kanssa niin kauniisti, että se oli vähän melkein pakko tehdä juuri noilla väreillä tämä.

Nyt käyn vielä kilkuttamassa tuohon ne taskut, niin sitten voin heittäytyä taas leggari- villasukka- ja neuletunikamoodiin koko loppuvuodeksi! 

Just finished this knitting, well almost finished cause I'm planning on adding pockets too. I just love the forest-like colors I chose to it. It reminds me of a bear in the woods. I'm quite sure I'll be cozy as a bear wearing this.

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana pusero ja värit!Kadehdin teitä, joilla on taitoa ja kärsivällisyyttä tehdä tällaista.

    VastaaPoista
  2. Oii miten upeita neuleita, millä ohjeella teet näitä upeuksia ja mitä lankaa käytät?

    VastaaPoista
  3. No niin ohje löytyikin seuraavasta postauksesta ��

    VastaaPoista