tiistai 6. lokakuuta 2020

Olkkarin nurkkia laajemmin

No nyt on olohuonetta kuvattu vähän laajemmalla objektiivilla, jotta paremmin saatte tolkkua kuinka tuo peili tuossa nurkassa oikein toimii. Tässä kun on antanut ajan kulua, olen oikein tykästynyt siihen siinä. Se sopii vitriinin kaveriksi niin kivasti muotonsa ja värinsä puolesta. Erityisen kiva se on myös siksi, kun se peilaa ympäristöään ja tuplaa kaiken hauskasti seinälle kehyksiensä sisään. Vähän niin kuin kaikkiin väreihin sointuva taulu tuossa.

Olkkarin syksyteema on jatkunut sisustuksessa uusilla tyynynpäällisillä myös toiselle sohvalle. Tälle valikoitui tällaiset vähän kukertavammat, mutta silti ihanan hillityn väriset. (Madam Stoltzin valikoimaa ostettu täältä). Tykkään että nyt on ehkä tarpeeksi tyynyjä ja peittoja olkkarissa koko syksyä ja talvea varten. 

Kuivatut auringonkukatkin pääsivät vihdoin purkkiinsa ja esille. Olin aluksi sitä mieltä, että ihan naurettavia kikkareita ovat he, mutta tässä kun niitä on tottunut katselemaan, niin ihan hauskojahan nuo on ja nättejäkin omalla ruippaisella tavallaan.

En muista edes koska olisin viimeksi kuvannut huonetta tähän suuntaan, joten tässä pitkästä aikaa näkymä myös tuohon ihanan rouheaan vanhaan sepän pajan laatikostoon. Se on ollut tuossa kyllä niin hyvä sekä säilyttimenä, että katseenvangitsijana, sen tyyli ja lookki sopii tänne vaan niin hyvin.

Tässä honeessa on nyt tässä vähä valoisammalla puolella tummia kalusteita ja tuossa hämärämmässä nurkassa vaaleita. Toimii tosi hyvin tällaisessa tilassa joka on varsinkin talviaikaan vähän hämärä muutenkin. 

P.s. En tiedä johtuuko tämä noiska kikertävistä tyynynpäällisistä vai mistä, mutta jostain syystä vuosien tauon jäälkeen olen alkanut miettiä olkkarin tapetoimista, jollain oikein pramealla ja tummalla tapetilla vieläpä. Ihan hulluahan se olisi tapetoida tämä hämärä huone vieläkin hämärämmälksi, mutta joku tuossa ajatuksessa ei nyt jätä rauhaan. Täytyy makustella tätä nyt kunnolla tovi ja katsoa mihin suuntaan se mieliteko lähtee tuosta kehittymään. Vähä jo itseänikin jännittää mitä tästä vielä seuraakaan...


A larger glimpse to our livingroom. The corner with the mirror and curiosity cabinet and other half of the sitting area with the cool old chest of drawers from a blacksmiths shop.

2 kommenttia:

  1. Hei, miten kuivasti nuo auringonkukat? Ihanko vaan huoneenlämpöistä vai kuivurilla. Olis kiva lahja, kun ystävä on hulluna auringonkukkiin ja miksei itsellekin. Jotain tekemistä hellepäiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan ripustin alassuin roikkumaan sisällä ne. Pienissä nipuissa kuivasi nopeammin. :-)

      Poista