sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Sointuvat syyslöydöt

Tässä kun on viime päivät mennyt ihan vaan tapetteja miettiessä unohdin tyystin mainita, että on sitä käyty vähän kirppistelemässäki. Piipahdin taas Hämeenlinnassa Ystävän kanssa kivaa päivää viettämässä ja siltä reissulta tuli kotiinviemisiksi oikein kiva kasa kirppislöytöjä.

Hauskat piikikkäät kukka-alustat tai pidikkeet löytyivät Suomen kasarmin aarteista, josta ei kyllä oikein koskaan tule tyhjin käsin lähdettyä. Noita oli jo kokoelmissani muutama, mutta kun ovat niin vastustamattoman kivoja esillä pitää niin nyt niitä on sitten monta. ystäväkin vinkkaili, että esim. pitopöydässä paikkalappujen pidikkeinä nämä ovat ihan huiput.

Piipahdettiin myös  osto- ja myyntiliikkeessä nimeltä Ilves Kantolassa, sieltä löysin valmiiksi patinaisen lämpömittarin, jollaista olin suunnitellutkin jo ostavani, kun edellisestä on numerot jo kauhtuneet lähes kateisiin. Tämä oli kiva löytö juuri sopivaan aikaan, tykkään nimittäin tietää mikä se ulkolämpötila juuri tällä omalla pihallani on, sääpalvelut kun näyttävät tilanteen makuuni turhan yleisesti. Mukaani lähti sieltä myös hauska lasipurkki, joka ei ole vanha, mutta tyyliltään niin ihanan vanhanaikainen, että pakkohan se oli.

Ja käytiin me myös tietty OldsCoolin Vintagevintissä. Sieltä ostin nuo pienet korallinpalat ja tuon ekan kuvan hauskan vanhan ja rouheasti patinoituneen myyntitelineen. Se suorastaan huusi, että tee myyntiin saippuoita ja laita ne sitten tähän telineeseen esille, että täytyy vissiin alkaa syventyä saippuamyynnin byrokratiaan jossain vaiheessa vähän tarkemmin.

Tuo OldsCool on muuten avannut juuri nettikaupan, että jos tämä jatkuva löytöjeni esittely saa siellä omatkin kirppistelysukat pyörimään jaloissa, niin nyt pääsee näppärästi kanssani samoille apajille netin kautta, eli pistäkää kirjanmerkki talteen jos kiinnostelee.

My recent fleamarket finds are all so cute on the kitchen table. I just love how I shop for things that match each other as well as my style. This happens so often to me that I come home with a pile of treasures that already look like they were together in the shop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti