tiistai 13. lokakuuta 2020

Perhonen sentään

Siivoilin tässä yksi päivä yläkerran aulaa ja sieltä tuli vastaani kaapin päältä jo unohduksiin jäänyt iso kuivattu perhonen kehyksissään. En edes muistanut sitä omistavani enää vaan olin luullut, että se oli  aikaa sitten jo myyty, mutta eipäs ollutkaan. Olin nimittäin jossain vaiheessa vähän sen perään haikaillut, kun mietin täytettä tähän olohuoneen seinän pieneen kollaasiin ja nyt oli riemuni melkoinen kun se vielä omista nurkista tallella löytyi. 

Nyt se pääsi juuri sille paikalle, mille olin sitä silloin joskus jo miettinytkin ja sopi siihen niin hyvin. Tekee tuosta pienestä asetelmasta nyt vähän hallitumman kokonaisuuden, vaikka kiva se oli mielestäni ennenkin. Kivampi vain nyt.

Perhoslöydön lisäksi täällä on kovasti mietiskelty niitä tapettiasioita. Keittiön tapetointi on paljon lähempänä alkamistaan, kun kuosiasiat alkavat asettua päässäni uomiinsa. Olen nyt hyljännyt kaikki vihreät värivaihtoehdot ja keskittynyt vain sinisiin, luullen, että siitä sävymaailmasta se kuosikin sitten löytyy. Käyn loppuviikosta kyyläämässä mallikansioita luonnonvalossa ja uskon vakaasti, että sen jälkeen ei tarvitse kun pistää tapettitilaus vetämään niin sitten päästään hommiin.

Tapettiasioiden lisäksi täällä on myös neulepuikot olleet tiiviisti käytössä. Työn alla on riddari, jolle ei mitään varsinaista valmista ohjetta löytynyt, niin sovelsin itse. Saa nähdä onnistuuko tämä tällä ensimmäisellä yrittämällä vai vaatiko vielä pari kertaa harjoittelun, mutta valmista siitäkin on kohtapuoliin tulossa. 

(Pikkukoira ei ole auttanut tapetti- tai neuleasioissa pätkääkään, vaan keskittynyt valtaamaan valtaosan koko lähes kolmimetrisen sohvan pituudesta itselleen ja peitoilleen. Mukavuus on pääasia.)

Found this butterfly from upstairs while cleaning, thought it was lost. I had been tdreaming of putting it here and now I finally got to do so.

2 kommenttia:

  1. Hienosti olet taulukollaasin asetellut. Vaatii taitoa saada hallittu kokonaisuus. Harmonisen sävyt kodissasi. Terveisiä Kustavista, toivottelen perhosten bongailija 🦋😎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kehuista ja terveisistä ja terveisiä takaisin myös sinne Kustaviin :)

      Poista