torstai 6. helmikuuta 2020

Ruukkuahan minun piti

Olen kierrellyt tässä vähän kukkakaupoilla etsiskellen vielä yhtä sopivaa ruukkua, jotta saisin taannoin aloittelemani mullanvaihtoprojektin vietyä täysin loppuun, mutta sen ruukun sijasta tunnun vain vaivihkaa löytävän uusia viherkasveja talouteemme. 

Olohuoneen vitriiinikaapisto halusi päälleen vihreää koska sinne alunperin suunnittelemani kultaköynnös päätyi sen toisen kaapin päälle. Löysin siihen sitten paremmin sopivan tummalehtisen kaunokaisen alennusmyynnistä. En ihan tarkkaan tiedä onko tämä sellainen laji joka viihtyy näin roikkuvassa asennossa, mutta roikuskelkoot nyt ainakin tovin tuossa noin, kun kerran siihen niin kivasti sopii.

Keittiöön ostelin myrtin, ihan vaan siksi kun oli käyttämättä tuo kuvassa näkyvä ruukku. Eihän sitä nyt sovi viehkeää tyhjää ruukkua nurkissaan piilossa pitää, vaan jotain nättiä siihen oli saatava ja myrttihän on ihan supernätti siinä, eikös vain? Tämä oli sikäli myös harkittu ostos, että kun tuota ruukkua kotona katselin ajattelin että jotai rungollista siihen olisi kiva laittaa.

Ja sitten ostelin pilleriviikunan. En yhtään osaa perustella tarvetta sille kun ostin sen vaan siksi kun se näytti niin hauskalta. Kotona vähän mietin, sen lisäksi, että mihin sijoitan sen, että viihtyyköhän se edes täällä hoivissani, kun en yhtään tiedä mitä se vaatii, mutta sitä vartenhan on internet, että voin opetella sieltä. Nyt se vähän seilailee siellä täällä ja etsii sitä paikkaansa missä asustella ja näyttää ihan hirveän hauskalta joka huoneessa. Tässä nurkassa se saa ympärilleen uudet puitteet jos tähän päätyy jäämään sillä tuo musta kaapinrotkale tuosta saa lähtöpassit ihan tässä lähipäivinä.

I was supposed to be buying new pots for my existing plants, but somehow I ended up with some new plants. One for the top of my new cabinet, one in the kitchen, cause I had the prettiest pot available and one just because it looked so cute with it's almost round leafs. 

1 kommentti:

  1. Ihania kasveja olet ainakin ostanut, vaikka ruukkua ei löytynytkää. Tuo myrtti on hieno. Onkohan vaikea kasvatettava? Täytyykin googlettaa:)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista