maanantai 17. helmikuuta 2020

Kohti harmoniaa

Olohuoneen sisustus alkaa uusien vaaleampien kalusteiden myötä pikku hiljaa muotoutua. En ole kiirehtinyt sen kanssa liikaa, vaan antanut inspiraatioiden hiljalleen virrata ajan kanssa ja makustellut erilaisia ajatuksia. Sanoin jo pari viikkoa sitten, että haluan tuohon seinälle jotain muuta kun sen opetustaulun ja se on alkanut tässä kirkastumaan, että mitä se "jotain muuta" on.

Siihen on siis tulossa tuollainen kollaasi kaikenmoista omia silmiäni viehättävää. Toistaiseksi sisältää  yhden vanhan rottinkitarjottimen, Marianne Niemisen maalauksen, vanhan pienen peilin sekä kehyksiin laittamani vanhan kilpailijanumeron. Lisääkin olisi ehkä tulossa, en vain vielä tiedä mitä. Ehkä se on jotain mitä löydän joltain kirppikseltä jostain tai omista kätköistäni täältä, ei voi vielä tietää ja se on oikeastaan aika hauskaa se. 

Tykkään tosi paljon tuosta nyt noinkin, siinä on jotain ihastuttavan rentoa, kun asiat on vain lätkäisty seinälle sen kummemmin  miettimättä. Sopii hyvin huoneen tunnelmaan tuollainen, kun ei täällä ole tapana liikoja pingottaa tai hienostella tai ylipäänsä pyrkiä olemaan täydellistä muutenkaan. 

So I got rid of the vintage educational board on this wall and put up a collection of things instead. There is a vintage rattan tray, a painting from Marianne Nieminen, old mirror and old competitors number I put inside  a frame. I might put something more there, depending if I come across something I'd like there, or not. I quite like this haphazard arrangement as is. The space doesn't look too staged this way.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti