sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Korpinmustaa

Sopii hyvin tällaiseen synkkään ja myrskyisään päivään esitellä tämä vanha täytetty korppi. Jotkut saattavat muistaa nähneensä sen jossain ennenkin, sillä se on majaillut tätä ennen siskoni vihreässä talossa. Kärtin sitä häneltä vuosikaudet ja piinasin häntä kyselemällä, että joko sen saan ostaa kunnes vihdoin tässä kuussa tärppäsi ja korppi vaihtoi omistajaa. 

Olen aina ihaillut linnuista eniten juuri korppia, ehkä siksi kun se on niin fiksu ja vähän mystinen ja niin uskomattoman musta. Muutaman kerran kohdannut tuollaisen luonnossa ja joka kerta se on ollut elämys vailla vertaa. Muitakin lintuja olen paljon nähnyt, mutta aina se on ollut korppi joka sykähdyttää eniten. 

Nyt se majailee täällä työhuoneen pönttöuunin päällä. Pääkallomallin kanssa muodostavat pienen kauhugallerian tuonne ja näin pimeällä eivät minnekään ilman valoja edes näy, mutta onpa kivaa kun hän on vihdoin täällä. Jahka saan olohuoneessa muut sisustusjutut valmiiksi, muuttaa korppi suurella todennäköisyydellä sinne ja näyttää varmasti upealta jonkun kaapin päällä jylhästi nököttäessään.

I finally got the chance to buy this raven off my sister. Been wanting it for so many years now. It's absolutely my favorite bird in the world and I'm so happy to get to spot this one every day now.
It looks a bit scary now on top of the tin oven with the exploded scull, but I'm going to move it to the living room as soon as I finish the cabinets and other deco. 

2 kommenttia:

 1. Hieno lintu. Täällä fanitan varista, ne ovat yllättävän fiksuja:)
  T.HP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ihme olekaan , että viisaita ovat, kun samaa sukuahan se on korpin kanssa variskin :-)

   Poista