lauantai 29. helmikuuta 2020

Vitriinin vieressä

Olkkarin ison vitriinin ympäristökin on alkanut muokkantua kotoisaksi, sen kupeeseen on ilmestynyt seinälle pieni boho-astelma kahden viuhkan ja yhden rottinkipeilin muodostamana. Ne tulivat kovin luontevasti mieleen tuon rottinkituolin ja vanerilyhdyn innoittamina. Viuhkat löysin jo pari vuotta sitten torista ja peilin kävin ostelemassa ihan varta vasten kaupasta (Onnion Store, Hyrylä). 

Vielä pitäisi jostain löytää sopivan kokoinen ja näköinen rottinkinen tai muu vaalea kori kummipojan leluja varten tuohon vitriinin oiealle puolen. Hän on aina täällä kyläillessään tottunut, että tätilässä lelut on juuri tuossa nurkkauksessa. Mitään hinnaltaan sopuisaa tai käytettyä en ole vielä onnistunut siihen löytämään, johtunee varmasti osiltaan siitä, että ovat niin kuuminta hottia juuri nyt, mutta muutama viehe on asian tiimoilta jo vesillä ja eiköhän se jossain vaiheessa vielä tärppää sopiva. 

Vanhojan nurkkakaappiviritelmän jäljiltä on tässä seinässä varsin hieno pellavaöljymaalilla hutaistu pystysuuntainen raita. Sen olen sutinut siihen aivan vahingossa silloin joskus kun mustia kaappeja vaaleiksi maalailin. Huomasinkin vasta nyt kun tämä vitriini muutti sen edellisen tilalle. En ole sitä kerennyt tuosta vielä pois hiomaan ja maalaamaan ja siksi tykkäänkin pidellä tätä tuolia vähän niin kuin sitä piilottelemassa sen edessä ja mikäs siinä kun niin hyvästi siihen sopii. Vähä jo sellainen kesäfiilis tässä nurkassa, että oli tuolla se raita tai ei niin tällai tämä saa nyt ollakin.

A small boho-themed arrangement formed next to the new glass cabinet, mainly cause I like to keep that chair there to hide the paint stripe on the wall behind it (and am too lazy to fix it yet). But it looks so good that even without the stripe I think I'm gonna keep this as is, feels so fresh and summer-like allready.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti