torstai 28. joulukuuta 2023

Mielestä lipsahtaneet

On ollut koko joulukuun sellainen olo, että jotain tärkeää olen unohtanut, kun se vihdoin tänä aamuna pelmahti mieleeni, että nämä tässä joululehdessä olleet tekemäni koristeethan ne oli!

Tämä oli se juttu mitä kuvattiin siellä kasvihuoneessani silloin huhtikuussa ja jonka jälkimainingeissa tein sinne sen rustiikkisen joulustailauksen. Mietin, että mikä ihme sai minut unohtamana näin tärkeät koristukset, mutta pakko syyttää niitä joulumarkkinakiireitä, tuo lehti kun ilmestyi juuri silloin, kun paahdoin hiki hatussa hommia niitä varten ja olin vaan lykännyt sen lipaston laatikkoon odottelemaan parempaa hetkeä.

Minä askartelin koristeet ja kirjoittelin ohjeet ja sitten ihana Johanna Myllymäki tuli kuvaaman ne kasvihuoneeseeni. Meillä oli kyllä niin hauskaa siellä ripustella koristeita kuusen oksille, kun huhtikuinen kevätaurinko oli jo korkealla, mutta kasvihuoneen sisällä oli näiden koristeiden myötä kyllä pienen hetken ihan joulu.

Sain toimeksiannon silloin tehdä nämä perinteiset koristeet vähän jollain uudella twistillä ja minä inspiroiduin heti kokeilemaan niihin vähän tavanomaisesta poikkeavia sävyjä ja kuoseja. On kukkia ja murrettuja sävyjä ja vähän kultaa ja kimallusta myös. Mielestäni näistä tuli niin herkullisen ihania, että nyt harmittaa suuresti tuo unohdukseni, olisin niin mieluusti laittanut jouluksi esille näitä.  No, onneksi nyt kuitenkin muistin ja laitan varuiksi nuo nyt talteen sinne viralliseen  joulukoristelaatikkooni niin sitten ensi jouluna eivät jää unohduksiin enää nämä.

Hauska kuriositeetti muuten, etten ollut ikinä tehnyt noita sydänkoreja, vaikka melkein kaikkihan niitä joskus ala-asteella tai eskarissa ovat jouluiksi askarrelleet. Pääsin siis vihdoin näin kypsässä keski-iässä paikkaamaan tämän puutteen ja osaan nyt virallisesti punoa sydänkorin sitten minäkin. Hih!

Almost forgot (well actually totally forgot) to show you these cute paper ornaments that I made for this Christmas magazine called Kaikkien Aikojen Joulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti