perjantai 22. joulukuuta 2023

Kuusi kolmesta suunnasta

Halusin ehdottomasti tänä jouluna laittaa joulukuusen tähän oviaukkoon, koska siitä se näkyy niin moneen suuntaan ja paremmin, kun mitä vanhalta paikaltaan olohuoneen nurkasta. Kokeiltiin männä jouluna miltä se näytti työhuoneen puolella ja koskapa se oli niin kiva siinä, niin nostettiin tänä vuonna toinen pariovi saranoiltaan ja pistettiin kuusi samoille holleille, mutta olohuoneen puolelle.

Koristeteemakin kaipasi vähän uudistusta, joten ensi kertaa vuosikausiin jätin ne perinteisemmät koristeeni pois ja pistin tilalle kultaa ja messinkiä ja isoksi osaksi omatekoisia tietenkin. Nyt siinä on mielestäni juuri sopivasti blingiä ja rauhaa ja se näyttää niin viehättävän vanhahtavalta, kun värejä ei ole liikaa.

Latvatähdeksi valikoitui tänä vuonna tuollainen messinkinen ikkunatähti, josta nappasin vain lamppujohdon pois ja tyrkkäsin paksun latvaoksan sen sisälle. Pysyy hyvin paikoillaan ja on näyttävä kruunu kullanhohtoiselle kuuselle.

Mutta erityisesti tykkään nyt siitä, että kuusi on niin sanotusti mukana joulun vietossamme, kun se on koko ajan näkösällä, eikä sitä tarvitse erikseen lähteä katselemaan mihinkään nurkkaan. Se näkyy kolmesta eri suunnasta ja jokaisesta suunnasta se näyttää ihan yhtä ihanalta. 

Tämä yksi pöhkö pyöri koko ajan mukana, kun kuvasin ja halusi näemmä että hänestäkin otetaan yksi kunnon pönötyskuva kuusen kanssa, joten otettavahan se nyt oli sitten. Toinen koiruli ei ollut yhtä mielissään, mutta pakkohan hänestkin nyt yksi kuva oli ottaa, jottei tule paha mieli sitten myöhemmin.

Tosiasiassa luulen, että olivat vaan herkkuja vailla, niitä kun yleensä on ollut luvassa jos kameran edessä on jouduttu poseerailemaan. Täytyypä siis antaa palkkiot heille tästä, vaikken erityisesti ollutkaan heidän palveluksiaan just nyt erikseen tilannut, mutta onhan se kuitenkin joulu ja silloin voi syödä herkkuja vaikka mistä syystä.

This year the tree is in the middle of these two rooms so it can be seen from three different angles. I also changed the ornaments from previous years and it's now more brass and golden with mostly things I've made myself.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti