keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Maailman kaunein klaffipöytä

Tässä kuussa ei ole paljoa kirppiksillä ehtinyt kierrellä, mutta onneksi on muitakin paikkoja missä shoppailla vanhoja aarteita ja vieläpä ihan kotoa käsin. Lempparipaikastani eli torista löytyi tämä todella hieno vanha klaffipöytä ja matkalaukku. Korillinen havuja taas oli ihan tuosta omasta kasvihuoneesta ja tälläsin sen kasan päälle ihan vaan somisteeksi ja joulufiilistä tuomaan. Myöhemmin olisi noista havuista tarkoitus askarrella jotain kivaa joulukoristetta vielä, mutta puhutaanpa nyt ensin tästä pöydästä.


Tässä pöydässä on ehkä maailman kauneimmat jalat ja se olikin yksi iso syy miksi tämä oli pakko hankkia, sillä voisin tuijotella noita taiten sorvatuja muotoja ihan loputtomasti. Toinen syy hankintaan oli puhtaasti se, että rakastan vanhoja kalusteita ja tarvitsen välillä varapöytää esim. juhlavieraille jouluna ja vaikka sellainen todella hyvä jo oli, mutta uusi, niin vanhan tullessa kohdalle oli vaihtopäätös jo valmiiksi tehty.


Tämä pöytä toimii kuin unelma kaikenmoiseen tarpeeseen. Siinä on kaksi klaffia, joilla sen saa isommaksi ruokapöydäksi tai sitten klaffit alhaalla se on näpsäkkä sivu- tai apupöytä tai vaikka pieni saareke keittiöön. Kannen saa myös ruuvaamalla kokonaan irti ja siihen voi vaihtaa toisen tilalle, jolloin saan siitä vielä näppärämmän, kuten apupöydän savimankelilleni silloin kun sitä tarvitsen.

Oikein siis oivallinen ostos ja niin nätti, että meinaa ihan järki lähteä päästä, kun sitä katselen. 

Ja koskapa nyt on liikaa pöytiä taloudessa niin laitan jossain kohti varmaan vielä sen männä talvena entraamani valelaatikkoisen pikkupöydän myyntiin, että jos jollakulla se kiinnostelee, niin voipi olla yhteydessä jo etukäteen.

Ai niin ja matkalaukku maksoi vitosen. Oiva ostos sekin säilyttimeksi työhuoneen kaapin päälle. Jäi vähän vähälle huomiolle tämän pöydän kanssa.

Got this beautiful old drop leaf table for a multi purpose table that I here and there need. Got it second hand from Tori.fiI love it so much, the turned legs are the prettiest I've ever seen. Also got an old suitcase and the basket full of greens is there just to give the pictures some Christmas vibes (and also I'm making something nice of them later).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti