maanantai 18. joulukuuta 2023

Joulun tunnelmaa porstuaan

Meni tosi viime tippaan tänä vuonna porstuan laittaminen jouluasuunsa, mutta se johtui vain siitä, että olen tällainen vilukissa ja odottelin siihen asti, että pakkaset ensin lauhtuivat. Tuolla kun on yhtä kylmä kun ulkona ei ajatus siellä hengaamisesta kylmällä säällä kovin lämmittänyt, mutta nyt sen sai vihdoin somisteltua ilman, että sormet tai varpaat sen enempiä palelivat.


Tässä tilassa on hyvin pitkälti samat asiat pysyvästi paikoillaan, mutta vuodenaikojen mukaan on kiva vähän vaihtaa fiilistä lisäämällä tai poistamalla juttuja. Joulun ja talven ehdottomuudet ovat noiden sammalkoristeiden lisäksi tietenkin kynttilät ja valot ja tänä vuonna myöskin kävyt, kun niitä näppärästi oli säilössä porstuan kaapissa.


Kaikissa täälläkin olevissa valoissa ja kynttilöissä on ajasimet ja ne syttyvät siellä vähän hämärän laskeutumisen jälkeen itsekseen, mikä on aivan älyttömän kiva aina kotiin tullessa, kun tuolla tuikkii pienet valot toivottelemassa tervetulleeksi takaisin.

Finally got the porch cleared and dressed up for Christmas. Was too cold before, since this space has no insulation and it was freezing inside, but now as it is more warmer outside it's also warmer in here.

1 kommentti:

  1. kiva kun sanot porstua.oikein on .kaikki eteiset eivät ole porstuoita.pitää olla oikea tunnelma ja ikä.

    VastaaPoista