torstai 14. joulukuuta 2023

Joulupeuran paluu

Kävi taas niin kuin viime vuonnakin, etten kerinyt laittaa pihan jouluvalaistusta kuntoon ennen pakkasia ja lunta ja nyt on suurin osa töpseleistä ties missä hankien alla jäässä. No, onneksi varastossa oli uusia valoja, joita laitella sinne mistä puuttui ja jos se nyt lauhtuu tarpeeksi niin ehkä löydän tuolta vielä ne parin ison puun töpseliä ja saan nekin päälle. Ja jos en löydä niin meneehän se hyvin ihan näinkin.

Löysin varastosta myös toissavuotisen joulupeuran, jonka kannoin pihalle ja pistin töpselin seinään. Tämä on siitä surkea otus, että vaikka maksoikin melkoisesti on ihan susi näihin eteläisen suomen oloihin - sen sähköliitokset eivät pidä kunnolla vettä ja jos tarpeeksi sataa se lakkaa toimimasta ja yleensä vain osittain. Jätinkin sen nyt tuohon esille siltä varalta, että jos se alkaa taas temppuilemaan niin saan sen sisälle kuivateltavaksi välillä. Vähän työläs joulukoriste, mutta ei se haittaa, kun niin söpsäkkä hän kuitenkin tuolla pihalla on.

Nyt on niin kiva tulla tähän pihalle, kun kasvihuone näyttää ihan piparkakkutalolta ja joulupeura moikkailee nurkan takaa ja puissa ja pensaissa kimeltää valot. Alkaa pikkuhiljaa näyttää ihan joululta.


Put up some Christmas lights in the yard and found this cute light-deer from my garage and got it out too. It looks so cute there now and I hope it doesn't get too wet next week cause this little deer can't hold too much rain before malfunctioning. But I left it in a place I can easily get it inside to dry out if that happens. It's beginning to look a lot like Christmas in my garden.

1 kommentti:

  1. Kauniilta näyttää! ✨Pitää laittaa poro kasvihuoneeseen asustelemaan, jos sade ylllättää. 🦌😀

    VastaaPoista