lauantai 5. lokakuuta 2024

Oivallinen saapasteline

Tein uusimpaan Unelmien Talo&Koti-lehteen diy-ohjeen tällaiseen oivalliseen saappaiden kuivatus- ja säilytystelineeseen. Olin jo pitkään himoinnut tehdä tuollaisen omaan eteiseeni ja tämän jutun myötä pääsin kokeilemaan tuollaista oikein pitkää versiota ja SE OLI IHANA, mutta aivan liian iso meidän pieniin neliöihin ja sitä varten piti ottaa tuossa naulakon alla yleensä oleva penkki pois. Mutta kuvasta tuli niin nätti ja mieleen pelmahti heti ajatus tehdä itselle tänne vähän pienempi ja etsiä sille sopiva paikka ilman, että tarvitsee ottaa mitään sen tieltä pois, siitä säilytyspenkistä kun tykkäämme täällä aivan älyttömästi myös.

Niinpä sitten oikein kovasti puristin mielikuvitustani ja keksin kun keksinkin, että tuossa portaikon kaiteen alla voisi vallan hyvin olla kahden saapasparin teline ja tein siihen sellaisen JA SE ON MYÖSKIN IHANA! On niin luksusta  kun saa syyssaapaat roikkumaan kotiin tullessa niin että niiden pohjat kuivuu ja löysät varret pysyy suorassa ja että ne siinä roikkuessaan vieläpä näyttävät tosi kivoilta. Niin tyytyväinen olen nyt, että keksin tämän paikan, ihan täydellinen just tuossa, kun muutoinkin syys- ja talviaikaan olen tykännyt saappaitani tuossa portailla säilytellä.

Ohje tällaisen tekemiseen löytyy siis tästä kuvan lokakuun lehdestä ja myöhemmin varmasti taas myös kotona-sivustolta (pistän linkin tänne  heti, kun se sinne ilmestyy.)

I made this simple diy boot rack with instructions to the latest issue of Unelmien Talo&Koti-magazine.