maanantai 21. lokakuuta 2024

Pitsiä ja messinkiä

Pari nopeaa piipahdusta kahdelle eri kirppikselle viime viikolla kahtena eri päivänä tuotti varsin kivan pienen saaliin löytöjä sekä itselle, että myös lahjaksi annettavaksi. Iso messinkilyhty taustalla oli tosi mieluinen löytö itselle ja vaikka maksoikin peräti kaksikymppiä kotiutin sen Keravan Oliverin kirppikseltä todella tyytyväisenä. Tuollainen noin kauniisti patinoitunut messinki on minulle jokaisen euron arvoinen.

Toinen hauska lyhtylöytö tuli vastaani Ruukin kirppikseltä Kellokoskelta, eikä maksanut kun neljä euroa ja risat. Siinä on mielestäni jotain todella juhlavaa tuossa itämaisessa ulkomuodossaan ja ajattelin, että tästä tulee oivallinen lisä tämän joulun lyhtykavalkadeihini.

Samalta kirppikseltä löytyi myös tämä hauska messinkinen joutsen-maljakko, jonka ostin oitis myös sillä siitä tulee hyvä lahja ystäville, jotka tällaisia messinkilintuja keräilevät. Hintaa ei tipulla ollut kuin seitsemän euroa, joten oikein kiva löytö myös senkin puolesta.


Ja sitten tietenkin löytyi oikean väristä pitsiä makuuhuoneen verhoprojektiin just kun olin saanut päätettyä, etten pitsiä niihin laittaisi. Ostin ne kuitenkin pois kuleksimasta, jos taas käy niin, että se mieli muuttuukin tämän suhteen, niin on sitten pitsit valmiina, eikä tarvitse enää etsiä. Olivatpa vielä puoleen hintaan tyrkyllä, ettei tarvinnut kun kolmisen euroa näistä pulittaa tuolla samalla kirppiksellä kun nuo kahden edellisenkin kuvan löydöt.

Että kannattaa todella tällai pikaisesti piipahdella kirppiksillä nyt jos ohitse on muutenkin kulkemassa.

My recent fleamarket finds, some lace and brass lanterns for myself and a cute brass swan shaped vase for my friends who collect these.

1 kommentti:

  1. Hienoja löytöjä! Messinki patinoituu kauniisti, pidän itsekin siitä miten tyylikkäältä se näyttää ajan myötä. Valitettavasti ei ole vielä kirppisonni suosinut messinkisten sisustustavaroiden osalta, mutta manifestoin. 😊✨

    VastaaPoista