lauantai 26. lokakuuta 2024

Lehtiä, simpukoita ja pikkuleipiä

Tämä postaus on omien tuotteideni mainos
Sain juuri lasituspoltosta tämän toisen satsin lehtiä ja simpukoita ja voi että kun tuli taas niin hauskaa ja nättiä! Erityisen ihastunut olen nyt noihin isoihin lehtilautasiin, jotka kuvasin tähän pähkinöiden kanssa, jotta vähän saa osviittaa niiden koosta. 

Pikkuisemmat simpukkakulhotkin näyttävät niin söpösiltä ja ihanilta tuossa lempilasitteessani. Saattavat hyvinkin myös hämätä ohikulkijaa ja mennä ihan oikeistakin, jos ei tarkemmin pysähdy tutkimaan ja huomaa, että keramiikkaa jalkoineen ovatkin.

Kokeeksi tekemäni pikkuraastin ei ihan onnistunut odotusten mukaan vaikka näyttääkin aivan sievältä tuossa. Se otti ja vääntyi uunissa ja jäi vähän kiikkuvaksi, mikä ei ehkä ole raastajalle mieluisaa sitten. Täytyy katsoa kokeilenko tehdä uusia vielä vai muokkanko ehkä mallia hiukan vähemmän herkäksi, ans kattoo ny. Simpukan muotoinen yrttiriivin on myös aivan käypä, muttei ihan niin nätti kun odotin. Onneksi päässä on jo idea nätimmästä simpukan mallisesta yrttiriipimestä, niin voin keskittyä siihen seuraavaksi ja unhoittaa tämän vähemmän nätin.

Ja lopuksi nämä hilpeät pikkupiparin muotoiset yrttiriipimet, joista tuli kyllä ehkä jopa vähän liiankin  syötävän suloisen näköisiä, mutta oikein oivallisia, niin kauan kun ei kenenkään hampaisiin vahingossa eksy.

Vielä olisi pari muutakin astia-ideaa päässä, jotka tahtoisin keretä toteuttaa savesta ennen joulukautta, täytyy siis pistää hösseliksi tässä vielä.

My latest pottery straight out of the kiln. Love the leaves so much! So cute herb rippers too, the bottom ones might even be too cute since they look so much like real cookies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti