torstai 10. lokakuuta 2024

Lyhtyjahdissa

Sain päähäni että täytyy täksi talvikaudeksi saada ihana kasa kivoja kullanvärisiä kynttilälyhtyjä portaikkoon koristeeksi ja koitin etsiskellä kaupoista mieluisia, mutta tietenkään mitään edes sinnepäin sopivaa ei missään ollut. Kävin koluamassa myös kirppiksiä ja tuskastuin kun sielläkin valikoimat olivat tosi kapeita, kunnes älysin, että voinhan maalata muuten sopivat mieleisekseni ja johan sitten alkoikin lyhtyjä löytyä, kun väri ei ollut enää esteenä.

Hirveä himo olisi sellaisiin siroihin ja pieniin tosi ohutreunaisiin messinkilyhtyihin, mutta ne tuntuvat olevan nyt ihan kadoksissa kaikkialta niin ostelin tuollaisia vähän sinnepäin olevia pikkulyhtyjä, jotka varmasti kultaiseksi maalattuina näyttävät enemmän oikeilta. Ostelin myös pari vähän itämaisempaa mallia kotona jo olevan kaveriksi ja kävin yhdessä lempi-sisustusputiikissani urkkimassa, josko heille sellaisia oikeanlaisia olisi jouluksi tulossa ja saattaapi kuulemma ollakin! Eli tämä ideani taitaa toteutua oikeinkin kivasti lähitulevaisuudessa. Nyt vaan pitää odotella, että ilmat sen verran selkiytyvät, että voin maalata suihkautella nämä olemassaolevat pihallani nätimmiksi.

Samalla reissulla kirppistelin myös taas yhden korin ja tyynynpäällisen. Korin ajattelin kuitenkin antaa lahjaksi ystävälle, enkä lisätä omiin kokoelmiini. Tämä on oikein oivallinen täyttää jollain kivalla ja viedä tuliaisiksi kyläreissulla ja on varmasti mieluinen kapistus käyttöön, vaikka pienelle sieniretkelle. Tyynynpäällinen taas tulee ihan itselle, kun siellä on vielä hyvin tilaa uusille siellä pikku kaapissa yläkerran aulassa. 

I so want a collection of golden little lanterns on my staircase this season but couldn't find suitable ones until I realized I can paint otherwise pretty lanterns golden! These ones are all fleamarket finds, but I'm also going to buy some from my favorite little gift store, just as soon as they get them.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti