tiistai 8. lokakuuta 2024

Lisää lehtiä ja simpukoita

Tämä postaus on omien tuotteideni mainos
Olin niin innoissani siitä miten ihania niistä edellisistä lehdistä ja simpukoista tuli, että tein niitä samoin tein vielä lisää. Erityisen innostunut olen tuosta suuren suuresta lehtilautasesta, jollaisen tarvitsen ehdottomasti itsekin juhlakausien esillepanoihin pikkupurtaville ynnä muille ja ihan vaikka vaan tyhjänä koristeeksi. Voisin kuvitella, että siitä tulee lasitettuna aivan hurmaava, kun se näin harmaana raakasavenakin näyttää jo noin viehkeältä.

Sitten tein tuollaisia söpöjä pieniä jalallisia simpukkakulhoja, joissa voi pitää vaikka yöpöydällä sormuksia ja koruja, mutta yhtä lailla toimii keittiössä esim. mausteille kokatessa tai ihan vaan nättinä koristeena asetelmissa. Kokeeksi pienen erän tuollaisia piparin muotoisia yrttiriipimiä, joiden reikien läpi vetämällä saa yrteistä lehdet irti sekä kokeeksi myös yhden pikkuraastimen, että jos se toimii niin voin lisätä sellaisenkin sitten valikoimiini.

Niin vallattoman ihanaa on näitä ollut tehdä, että lisääkin on vielä luvassa, sillä muutama inspiraatio on tässä iskenyt eikä himo simpukoihin ole laantunut sitten pätkääkään. Mutta ensin pitää saada polttoihin nämä tästä tilaa viemästä, että mahtuu taas muotoilemaan uutta. 

My inspiration to make pottery leafs and scallops hasn't cooled off one bit and I keep getting more and more inspired to try out different forms to use them. Here's my latest batch going to bisk, my absolute favorite is that big leaf and I'm keeping all my fingers crossed it will be wonderful when glazed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti