keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Hyvistä oksista

Tämä postaus on omien tuotteideni mainos

On taas se aika vuodesta kun täytyy alkaa jo valmistautua tuleviin Kellokosken Ruukin joulumarkkinoihin myytävien osalta, koska sieltä minut taas löytää ihanuuksiani myymästä joulukuun 8. päivänä. Olen keräillyt, jos vastaani vain on tullut kirppisreissuiltani näitä Ikean jo valikoimista poistuneita hyviksi oksiksi kutsumiani tekokasveja, joista tulee niin kauniita kestokransseja, kun ne pistelee nätisti yksittäin metallirenkaaseen tämän jo vuosia sitten tekemäni ohjeen mukaan ja nyt kun niitä muutama oli tänä vuonna löytynyt niin kääräisin ne heti kransseiksi valikoimiini, että on sitten muutama erikokoinen lehtirinkula myyntinurkassani kaupan.

Itsehän kyllästyin kaikenmoisiin tekokasveihin jo vuosia sitten, mutta näihin en yhtään, sillä näissä on vaan sitä jotain, joka on niin ihanaa ja kaunista, ettei sitä enää tule edes ajatelleeksi, että ovat oikeasti muovia eivätkä mitään aitoa lehteä. Parasta näissä myös, että säilyvät vuodesta toiseen yhtä ihanina ja sopivat loistavasti muihinkin vuodenaikoihin kotia koristamaan kun vain silloin jouluna. Tällainen pikkuinen on koristanut keittiöni liesituuletinta jo monta vuotta, porstuassa on yksi ikkunalla ja jouluksi kaivetaan varastoista vielä aina pari lisää muuallekin.

Näitä on nyt siis minulla myynnissä vain muutama eri kokoista ja ne tulevat myyntiin vasta noilla joulumarkkinoilla, että kannattaa tulla siellä piipahtamaan sitten, jos tällaisen itselleen sieltä haluaa käydä ostelemassa. Tekisin niin mieluusti näitä lisääkin, mutta kun näitä hyviä oksia löytää enää niin harvoin mistään kuleksimasta, toivotaan, että kävisi tuuri vielä tässä syksyn mittaan.

I made these forever-wreaths for the upcoming Kellokosken Ruukin christmas fair that is held on december 8th. I only have few, so if you want to buy one be there then.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti