perjantai 13. syyskuuta 2024

Suomen kasarmin aarteissa

Kävin viikolla visiitillä ystävää moikkaamassa Hämeenlinnassa ja tietenkin piipahdettiin myös lempikirpparillani Suomen kasarmin aarteissa. Sain siinä kierrellessäni spontaanin idean ottaa sieltä paparazzina muutaman kuvan ja laittaa ne tänne blogiin, että sellaisetkin, jotka eivät tuolla vielä ole päässeet käymään saavat vähän osviittaa siitä miltä siellä nyt näyttää ja minkälaisia aarteita siellä oikein kaupataan.

Tämä on mielestäni aivan yliveto paikka valikoimiensa suhteen sillä olen täältä usein löytänyt just sitä mitä olen etsinytkin ja vielä useammin jotain mitä en edes tiennyt vielä edes haluavani. Aarteita on iältään hyvin laidasta laitaan ja tyylisuuntia joka lähtöön; on keräilykamaa, vintagea, antiikkia, roinaa, rompetta ja designia ja kaikkea siltä väliltä ja hintataso on hyvin kukkaroystävällinen sillä täällä tykätään enemmän siitä, että tavara kiertää kun että sitä makuutettaisin vuosikausia myynnissä liian kalliilla. Niinpä täällä onkin aina joka visiitilläni runsaat määrät tuoretta aarretta tarjolla ja se jos mikä on mielestäni parhaan kirppiksen merkki se.

Minä tykkään kirppiksissä siitä, että siellä on sitä tavaraa ja paljon. Liian kuratoidut valikoimat ovat mielestäni tylsiä ja enemmän on aina enemmän myös ostajan kannalta; kun tavaraa on paljon tekee sieltä varmemmin löytöjäkin. Mikään ei ole ihanampaa kun uppoutua tuolla tutkimaan noita notkuvia pöytiä, hyllyjä, huoneita ja käytäviä. 

Itse tykkään myös aivan älyttömästi tällaisista kuvista kirppareilta missä näkyy paljon kaikkea. On niin kiva tiirailla, että mitäs siellä oikein onkaan ja usein olenkin bongannut jonkin haluamani asian ensin jostain somekuvasta ja sitten syöksynyt paikalle ostoksille. Täällä kasarmilla laitetaan myös usein kuvia uusista myytävistä someen joten heidän Facebook-sivuaan kannattaakin pitää siis silmällä.

Mitäs tykkäät, oletko jo käynyt? Kannattaa nimittäin piipahtaa, sillä suosittelen tätä paikkaa aivan täydestä sydämestäni. 

Suomen kasarmin aarteet sijaitsee Suomen kasarmin kadulla Hämeenlinnassa ja on avoinna to 12-18, pe-la-su 12-16 ja ma 12-18, ti-ke suljettu.

Played a paparazzi at my favourite fleamarket Suomen kasarmin aarteet in Hämeenlinna and took some photos of the place ant their treasures for sale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti