maanantai 9. syyskuuta 2024

Nopean lähdön kirppislöydöt



Ihan parhaita lauantai-aamuja on semmoiset, jolloin puhelimeen kilahtaa yllättäin viesti siskolta, että lähtisinkös kirppistelemään ja vastaukseni on yleensä (99 kertaa sadasta) kyllä, vaikka just sillä hetkellä olisikin vielä yöpuku päällä ja aamupala syömättä. Matkalla kerkiää kyllä syöpötellä ja vaatteet vaihtuu minuutissa päiväkelpoisiin pääasia on päästä äkkiä matkaan, kun kutsu käy. 

Kotiin palatessa olikin sitten todella kiva kasa löytöjä mukana, jotka heti tömpsäytin läjänä keittiön pöydälle lajiteltavaksi, mutta otin siitä läjästä pari kuvaa ensin, kun niin onnessani siitä olin.

Ja sitten vähän lajiteltuna, jotta on helpompi tässä kertoa mitä kaikkea siinä nyt sitten on. Ensinnä esittelen siitä tuon ison villapeitteen, joka oli kahdella kympillä kun olisi lotossa voittanut. Olin nimittäin koko kesän tuollaista metsästellyt eteiseen oviverhoksi talvea varten, mutta, että löytyi sitten vielä noin ihanasti tänne sopivan värinen, niin se oli edullisen hinnan lisäksi kyllä aivan uskomaton tuuri.

Olkkariin sohvalle nujuamispeitoksi löytyi tuo sininen paksua musliinia oleva ihanuus neljällä eurolla ja sitten nuo vanhat keittiövälineet eurolla ja viidelläkymmenellä centillä somisteiksi keramiikkapurnukoilleni. Nämä hyvät löydöt tein Kellokosken Ruukin Kirppikseltä.

Sitten käytiin myös Hyvinkäällä Villatehtaan kellarissa, josta mukaani lähti nuo kaksi tyynyliinaa vitosella, joista varsinkin tuo vihreä samettinen on varmasti ihana siellä olkkarin sohvalla sitten ihan pian, kun ilmat alkavat vaan viiletä. 

Ja lopuksi pyöreähdettiin kotiin Riihimäen kautta, josta ostelin Riihimäen kellarista tuon ötökkähotellin neljällä eurolla takapihan ötökkähotellikokoelmaani (jota en ole vielä täällä muistanutkaan vissiin esitellä).

Että kyllä se vaan kannattaa siskolle sanoa kyllä, kun se sillai äkkisältään kirppisreissuja viikonloppuaamuisin ehottelee.

My recent fleamarket finds I made last saturday with my sister.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti