tiistai 14. marraskuuta 2023

Marraskuun hämärässä

Siinä missä auringon paistaessa keittiömme on mitä valoisin on se näin marraskuun hämärässä ihan todella pimeä. Nämä kuvat nappasin puolenpäivän maissa, kun silloin on yleensä eniten valoa ja kuten näkyy, ei sitä tänään kyllä juuri täällä ole. Laitoin tunnelmavalot päälle sitten, kun en viitsinyt keinovaloa vielä tuonne laittaa, työhuone kun kylpee siinä jo ihan tarpeeksi.

En ole vielä hirveästi ehtinyt joulukoristeita kotiin ripustella, mutta parit jouluvalot on jo paikoillaan. Tämä keittiön kranssi on suosikkini vuodesta toiseen. Se on tehty taannoin ikeassa myynnissä olleista tekokasvinoksista ja sitten siihen on vaan laitettu valot sekaan. Toimii niin kauniisti tuossa ikkunassa ja antaa hämärään huoneeseen ihanan lempeää tunnelmaa.

Kivasti heijastaa valot myös viereisen vitriinin ikkunasta ja tuplaa tunnelman, niin kun olisi siinäkin valokoristeet esillä. Siinä on vain tuo jo männä jouluna siihen tällätty kirppislöytökranssi, joka on niin nätti, että on saanut olla paikoillaan ihan vuoden ympäri, koska miksipäs ei.

November darkness in the kitchen. Photos taken at noon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti