perjantai 10. marraskuuta 2023

Sumuisen päivän kirppislöydöt

Piipahdin ystävän luona kylässä hämeessä ja tietenkin käytiin myös muutamalla kirppiksellä, kun aina niin on ollut tapana tehdä. Vaikkei nyt keritty kun ihan vaan muutamalla torilla piipahtaa, tuli sieltä ihan mielettömän kivat löydöt molemmille ja tässä otos minun saaliistani.

Hauskasti pilven muotoinen koralli on ystävän varastoista saatu ja kuvasin sen samassa läjässä, vaikkei varsin oma kirppislöytö tältä reissulta ollutkaan (mutta kirppikseltä joskus tuokin ostettu kuitenkin).

Ensinnä poikettiin Suomen kasarmin aarteisiin, niin kun aina tehdään - parhaasta aloitetaan. Siellä oli kyllä nyt niin uskomattoman upea tavarapaljous, ettei tosikaan ja löytöjä teki ihan vaan minne sattuikaan katsomaan. (Kannattaa siis suunnata sinne nyt ostoksille muidenkin!)

Sieltä ostelin mukaani ihanan lasipullon, keraamisen purnukan, todella kauniit vanhat ja toimivat sakset, korin kantamuksille sekä tuon alimman kuvan kannun.

Kantolan kellarista löysin tuon metallikorin ja siitä vierestä Nasta Mestasta nuo lasipurkin kannet, joita olenkin ollut taas vailla sopivia. Rahaa koko reissulla ei mennyt kun reilu parikymppiä joten melko edullisia nämä löydetyt aarteet olivat kyllä nyt, puhumattakaan tuosta miten kauniisti sointuvat toisiinsa taas.

Eikä taas haitannut kotiin ajellessa edes sankka sumu ja tihkusade, kun niin oli mukava päivä ystävän kanssa ja kauniit löydöt kyydissä, tuntui ihan kesältä mielessä, vaikkei eteensä meinannut kunnolla nähdäkään.

My recent fleamarket finds from a trip to Hämeenlinna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti