perjantai 24. marraskuuta 2023

Korillinen koristeita

Nyt on vihdoin kaikki paperiposliinista tekemäni kuusenkoristeet väritelty ja käsitelty ja ripustusnarut laitettu paikoilleen. Sain viimeisen satsin koristeita uunista vasta viikko sitten ja kiirettä meinasi pitää, että sain kaikki valmiiksi reilun viikon päästä koittaville markkinoille.

Esittelinkin osan näistä jo silloin lokakuussa ja tässä esittelen nämä loputkin eri mallit, mitä mielikuvitukseni tuosta savesta loihtikaan:

Näistä tammenlehdistä taisi tulla omia suosikkejani, kun sipaisin pintaan vähän kultamaalia. Ne ovat just ihania noiden aiemmin valmistuneiden tammenterhojen kanssa ja nyt vähän harmittaa, etten tehnyt näitä itselleni ollenkaan, kun kaikki menee myyntiin. (Mutta ensi jouluksi teen varmasti, jos tänä vuonna en enää ehdi.)

Sitten tein erilaisia lehtiä, joista osan väritin vihreäksi posliinivärillä ja osan jätin valkoiseksi, samoin sydämiä, että on vähän tummanpunaistakin joukossa ja sitten tuossa alemmassa kuvassa on hopeanvärisiä avaimia ja kärpässieniä, koska pitäähän nyt sellaisiakin olla!

Ja lopuksi on tottuhattuja ja kuusia sekä myös sinistä väriä myyntitelineeseen saadakseni, (kun yhdet siniseksi aiotut koristeet eivät uuniin enää mahtuneetkaan) värjäsin muutaman talon ja lehden ihan vaan malliksi tällä hauskalla hortensian sinisellä.

Että on nyt sitten ohuen herkkää posliinikoristeita kerrakseen ja toivon mukaan vähän jokaiselle jotain tyyliltään.

Finished the rest of my collection of porcelain ornaments that I'll be selling at Kellokosken Ruukin joulumarkkinat december 3rd.

2 kommenttia: