perjantai 24. huhtikuuta 2020

Kesäkeittiön kaunistus

Näinä aikoina kun kirppikset ovat kiinni, niin luulisi ettei kirppislöytöjä voisi tehdä, mutta niinpä vain tein sellaisen siltikin. Lempikirppikseni Hämeenlinnassa, Suomen kasarmin aarteet on nimittäin keksinyt oivan tavan kaupata kirppisaarteita pitämättä myymäläänsä auki; he listaavat myyntiartikkeleitaan Facebook-sivulleen, josta ne voi varata ja käydä sitten erikseen sovittuna aikana paikan päällä maksamassa ja noukkimassa mukaansa. 

Eräänä iltana sitten tulikin Facebook-seinälläni vastaan heidän viimeisin kuvakavalkadi, josta bongasin tämän aivan älyttömän söpön vanhan ja täysin toimivan sähköhellan. Sydämeni heitti voltin siltä istumalta, sillä tällaisen olin salaa toivonutkin joskus löytäväni asuntovaununi kesäkeittiöön. Varasin sen tietty samoin tein ja kävin noutamassa muutamaa päivää myöhemmin. Ja nyt se istuu täällä omassa keittiössäni, jotta voin vain ihailla sitä ja silitellä sen ihania pyöreitä muotoja.

Asuntovaununi on vielä puoliksi talviteloillaan, mutta heti kun ilmat sen sallivat otan sen tallin kupeesta esille ja laitan pienen kesämökin taas pihallemme esille. Ehkäpä kokkaan siellä sitten jonkun pienen ateriankin, ihan vaan siitä ilosta kun niin nätti hella semmoiseen nyt on.

Found this pretty vintage stove from an online fleamarket and couldn't believe my luck. I've been secretly dreaming finding one of these for my cute little caravans kitchen. It's all in good shape an in fully functioning order, so as soon as I get my caravan on it's summer place (on our yard) I get to test this out and cook a picnic there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti