keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Kekseliäs kesäkeittiö pikkuvaunulle

Juuri kun oltiin edelliseltä reissulta kotiin päästy, niin sääennusteet lupasivat vihdoin niitä kesähelteitä ja niinhän siinä sitten kävi, että suunniteltiin heti uusi reissu takaisin Etelä-Savoon. Kerkesin kuitenkin siinä kotona ollessa miettiä loppuun ajatukseni pienestä kesäkeittiöstä vaunulla käytettäväksi. Keksinkin siihen maailman helpoimman ratkaisun kun älysin, että homman hoitaisi kätevimmin pieni istutuspöytä.  Sellainen löytyikin näpsästi honkkarin alelaarista kahdella kympillä ja kokoamisen ja parin ripustuskoukun asennuksen jälkeen se oli valmiina käyttöön ja ajoimme se mukanamme takaisin järven rannalle.

Ostelin keittiöön vielä lasisen vesiastian vanhan ruman muovisen tilalle, jotta tyyli olisi paremmin kohdillaan ja värimaailma enemmän mieleeni.  Siitä saa nyt näpsästi pienet pesu- ja keitinvedet ja jos ja kun kaivo on lähellä, niin kuin tässä rannassa, myös kylmät juomavedet.

Istutuspöytä osoittautui käytössä oikein käteväksi, siinä sujui hyvin niin pilkkomiset, paistamiset kuin tiskaamisetkin, eikä kokin selkä ja jalat väsyneet enää yhtään, kun ei tarvinnut niin kyyryssä kyykkiä.  Peltitaso on kätevä ja helppo pitää puhtaana ja alaritilää voi käyttää säilytyksen lisäksi isompien tiskien kuivaamiseen. Se on myös kivan kevyt kannella ja pakkautuu vaunun sisään helposti heittämällä ajomatkojen ajaksi. Varsin oivallinen kapistus kyllä ja miten tyytyväinen olenkaan että keksin tällaisen tähän hankkia.

As we got home from our last trip we started to plan a new one back in Southern -Savo. I had an idea to make a little summer kitchen by the caravan and figured that a little ready made planting table could do the job. I found one near by, on sale too, and got it home to see if it fits, and as you can see it really does. It looks good and is so usable here, with the tin top and all. Just perfect little summer kitchen to my perfect little summer house on wheels.

2 kommenttia:

  1. Minä olen katsellut tuollaista tasoa grillin viereen lisätasoksi tai pyykkitelineen viereen laskutilaksi... Taipuisi moneen! ;) t: Taina

    VastaaPoista