keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Lusikoita, lusikoita!

Sain vihdoin uunista tuoreita itse tekemiäni lusikoita ja olen niistä ihan superinnoissani. Lasitettuina niistä tuli heittämällä kauniimpia kuin ikinä kuvittelinkaan! Niiden muoto ja se miltä ne kädessä tuntuvat on jotain mitä jaksan ihastella aina vaan. Näistä ei voi muuta kun tulla hyvä fiilis.

Tämä ylempien kuvien pieni kauha on mitä mainioin pikku skuuppa kaikenlaisten ryynien ja muiden kauhomiseen ja alempien kuvien lusikka juuri sopiva vaikka suuhun pantavaksi, että eivät ole vain nättejä koristeita vaan ihka oikeita käyttöesineitä jokapäiväistä eloa sulostuttamaan.

Saan näitä pienen erän valmiiksi myyntiin myös Parolan aseman rompetorille 8. päivä ensi kuuta, joten jos käsintehdyt keramiikka-lusikat kiinnostelevat niin tervetuloa ostoksille sinne. Minut myyntipöytineni löytää asema-aulan sisältä kahvilan kupeesta, monen muun ihanan myyjän muassa.

Got my first batch of hand made pottery spoons of the kiln the other day and I'm in love! They came out even better I ever imagined. So smooth and lovely and as easy to use as they are to the eye.

I will be selling these among with my other pottery and fleamarket finds at Parolan aseman rompetori on June 8th. Come and see me, you'll find me inside the station hall next to the cafeteria.

2 kommenttia:

  1. Asian vierestä. Mutta piti oikeen tarkistaa. Voiko kuuppaan elikkä nappoon laittaa ässän eteen ja tarkoittaako se silti kauhaa?! Hyvälle näyttää silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin mitään hajua, mutta minä laitoin. Olen joskus kuullut sanottavan näin ja luotan siihen, että siitä älyää kyllä mitä tarkoitin. :D

      Poista