sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Keittiörakkautta

Keittiöni toiselta puoleltaan näyttää nykyisin tältä. Olen monesti sitä siunaillut, että kuinka hyvin me tämän aikanaan suunnittelimme, kun emme suunnitelleet oikeastaan laisinkaan, vaan lätkimme vaan asiat paikoilleen. Pistimme hellan siihen, missä oli aikoinaan pesuallas ja pesualtaan  aiemman hellan paikan viereen. Jääkaappi toiselle sivulle ja paikkaan muodostui se näppärä kolmio, joka on ruoanlaittopuuhissa osoittautunut oikein toimivaksi. 

Hirveästi tekisi mieli vielä saareketta, mutta tuohon ei sellaista saa järkevästi mahtumaan vaikka kuinka yrittäisi. Tilaa on molempien tasojen välillä juuri sen verran vähän, että se on paljon toimivampi ja tilavampi noin. Rintamamiestalojen pieniä huoneita ei ole suunniteltu sellaisiksi että niihin saisi ihan kaiken sen mitä haluaisi, mutta aika lähelle olen päässyt kuitenkin. Tämä on huone johon on aina ihana tulla. Sen valoisuus ja tyyli tekee minut joka päivä onnelliseksi. Se on keittiörakkautta se.

My kitchen from the other side. I just love the brightness and style of this space. It makes me so happy every day.

1 kommentti:

  1. Voi että miten upea keittiö kaikenkaikkiaan, ihana maalaisromanttinen tunnelma. Meillä on alkamassa myös keittiöremontti pian ja pitäisi suunnitella enemmän sisustusta, mutta ehkä parempi idea joskus on suunnitella vähemmän ja toteuttaa enemmän, niinkun tekin teitte. Piti myös vielä todeta, että hyvin söpöt yksityiskohdat viimeisessä kuvassa!

    VastaaPoista