maanantai 13. toukokuuta 2019

Hyvin palvellut viritys

Vuonna 2014 sain idean romustelemastani peltitynnyristä hiiligrillin telineenä ja se on toiminut niin hyvin, että sellaisena se on ollut ihan näihin päiviin asti. Itse grilli on välillä uusittu kertaalleen, sillä olemme lähes mestareita syksyisin "unohtamaan" sen pihalle ja ensimmäisten lumisateiden jälkeen se onkin yleensä hautautunut jonnekin josta löytynyt vasta keväällä. Nyt on pikkuhiljaa alkanut tuo itse tynnyrikin näyttää siltä, että kevyt hionta ja uusiksi maalaus voisi olla paikallaan.

Sitä ennen on kuitenkin jo pidetty yhdet grillajaiset. Pitihän se testailla, että miten toimii vietettyään jälleen yhden talven lumihangessa ja säiden armoilla. Ja oikein hyvinhän se toimii edelleen joten käytössä pysyy tämä viritys vielä. 

Vannoutuneena hiiligrillaajana tämä on ollut ihan loistokas ratkaisu. Grilli pysyy paikoillaan ilman mitään kiinnityksiä ja on tuosta helppo ottaa tyhjennettäväksi tai putsattavaksi. Korkeuskin on mitä mainion pidemmille ihmisille ja kompakti ulkomuoto sulautuu mukavasti puutarhan muuhun tyyliin eikä särje silmiä liiallisella grillimäisyydellään. 

Nyt vaan puts, plank ja uusi maali pintaan ja taas voidaan grillailla tyyliin sopivasti.

Back in 2014 I found this old barrel and had an idea to use it as a stand for our coal grill. It has worked out so well we've been using it ever since. The only problem we have is that we often forget this in the yard for winter and it hasn't done any good for it. So this year I need to sand the barrel and paint it over to make it look all shiny and new again. But meanwhile, we enjoy making good food with style that fits our garden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti