maanantai 18. kesäkuuta 2012

Porstua vuosien varrelta


Porstuaa siivotessani muistelin kaikkea sitä mitä porstuassa joskus on ollut ja oli ihan pakko katsoa hieman vuosia taaksepäin. Näitä kuvia kun katsoo huomaa miten tuo nykyinen tyyli on suuntansa löytänyt. Kävin läpi kaikki porstuasta koskaan postaamani jutut ja olin jo (onneksi) itsekin unohtanut muutaman epäonnistuneen sisustuskokeiluni.

I was cleaning the porch when I started remembering all the different styles I've had there before. From these pictures one can see how the current style has evolved. I went trough all the things I've ever posted of my porch and found some styles I'm glad I've forgotten.

8 kommenttia:

 1. Minun mieleen on eniten ensimmäinen kuva, mitä se sitten kertoneekaan sisustusmaustani :)....

  VastaaPoista
 2. No on kyllä muuttunut- mutta sitähän tämä sisustaminen on- jatkuva prosessi! Minä pidän nykyisestä eniten!

  VastaaPoista
 3. Minä pidän eniten vuoden 2010 kuvasta, mutta ovat kivat kaikki!

  VastaaPoista
 4. Kaikki kauniita, mun lemppari kesäinen 2009 kuva :)

  VastaaPoista
 5. Oli niin kiva postaus, että aloin kaivella omia kuva-arkistojani liittyen juuri uudistettuihin ikkunanpokiin. Innostit siis mutkin postaamaan: http://aikakivoja.blogspot.fi/2012/06/ikkunanpokien-historia.html

  VastaaPoista
 6. Mukavannäköinen kuisti. Minä kyllä tykkäsin että mummon lakanat olivat paras verho! Sopi tähän tilaan hyvin. Mutta vaihtelua kaipaa välillä.

  VastaaPoista
 7. Voi miten mukava päivitys! Kiva nähdä minkälaista teillä on ollut ja mukavan näköisiä kaikki, mutta erityisen hienoja olivat vanhat kirjat ja avaimet. Ja tuo lattia on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 8. MInun mielestäni kivoin, rauhallisin ja kaunein sisustus on tuo 2008 porstua. Siihen vielä ripaus vanhaa, vaalean turkoosia (tuosta vanhasta marjapoimurista?? väri) jonnekin niin avot! :D Ymmärrän kyllä, että kenkiä ym. käytännöllistä tavaraa on saatava mahtumaan jonnekin... :)

  VastaaPoista