lauantai 23. kesäkuuta 2012

Hitaasti hyvä tulee

Aloitin vaunun korjaamisen helpoimmasta päästä, eli sieltä missä runko oli todennäköisimmin ehjä. Odotin että vastassa olisi ollut suurempia kosteusvaurioita, tai edes kunnolla hometta, mutta yllätyksekseni vaunu taitaakin olla paremmassa kunnossa kun miltä se päällepäin näyttää (kop, kop). Tuskaisen hidasta eteneminen on vielä tässä vaiheessa, kun pitää hieman harjoitella ja kokeilla ja ennen kaikkea miettiä. Siihen miettimiseen tuntuukin turaantuvan enin aika. Mutta, ensimmäiset uudet eristelevyt ovat nyt liimautumassa paikoilleen. Tästä se vain etenee.

I finally started working on the caravan. I decided to begin easy and chose a place that didn't look that rotten and tore it down. Then I removed all the old insulation an started to glue in the new ones. It is still hopelessly slow since I still need to practice and think a lot, but it has progressed and that's what matters.

4 kommenttia:

 1. Hieno juttu että vaunu alkaa saada uutta elämää!!!:) ~Hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista
 2. Näin vaunu rakenteista mitään tajuamatta totean, että hyvältä näyttää! Ja kun pohjat on hyvin tehty, niin kaikki on hyvin tehty. Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Hei vaan,

  olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, aika ajoin aktiivisemminkin. Kommentoimatta on tainnut jäädä, mutta nytpä tuo otsikkosi kuulosti tutulta :)

  Ihailen kovasti idearikkauttasi ja kierrätyshenkisyyttäsi! Sen suuntaista elämäntapaa tavoittelen pienin askelin minäkin :)

  Innolla seuraan siis vaunuprojektiasikin! Leppoisaa kesäeloa!

  VastaaPoista
 4. Siis voi kauheaa! Apua!! :D :D
  Eikö olisi jotain muuta ( järkevämpää ) tekemistä ja hankkisitte vaan kerralla paremman vaunun jossa levätä hommien välillä? :D

  vakkarivieras

  VastaaPoista