sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Arjen kauneutta

Kevättalvella aloimme vihdoinkin myös tässä taloudessa kompostoida itse talousjätteemme. Pihalla hyrisee pikakompostori ja keittiöön piti keksiä jokin astia johon kompostijätteet kerätään. Sellaista en sitten keksinyt vaan laitoin väliaikaisesti tämän eriparisen emalisetin, jotta olisi edes jokin purkki kompostoitaville.
Nyt sitten tänään vasta huomasin, että tarviiko tuohon edes parempaa yrittää etsiä. Tuohan on ihan mielettömän nätti juuri noin.

We have started to compost our organic waste ourselves and I needed to find a place to collect the waste in the kitchen. Well since I needed something right away I put this miss matched enamel set to use. I've tried to find something better, but today it hit me, do I need something better? This is so pretty as it is.

4 kommenttia:

 1. Meillä on landella ihan samanlainen ollut jo vuosia ja hyvin toimii:)

  VastaaPoista
 2. Paras biojäteastia onkin just tuommoinen. Paitsi kaunis, myös käden ulottuvilla ja lisäksi tarpeeksi pieni, jotta se pitää tyhjentää usein.

  VastaaPoista
 3. Tuo on söpis.

  Onko asuntovaunun kunnostus edennyt? Tuli mieleen, kun omaa vaunuamme pesin ja puunasin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, on sitä ihan vähän aloitettu, mutta iski viime viikon lopulla niin hirveä flunssa, että joudun tässä nyt lepäilemään tovin ennen kun pääsen kunnolla sitä jatkamaan :-)

  VastaaPoista