sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kaunista kakkaa

Jokainen puutarhanhoitoa harrastava varmasti tietää kuinka epäesteettisiä lannoitepakkaukset voivatkaan olla. Itse olen päätynyt vaihtamaan pakkaukset surutta kauniimpiin. Tämä kanankakkapurkki syntyi käyttämällä sitä samaa tuloste-kalkkeripaperi-tussi-metodia jolla olen jo vaikka mitä tuhrinut. Tärkeää on myös merkitä mitä missäkin purkissa on ja koskapa pelkkä "kanankakkaa" vaikutti sanana hieman tylsältä, täräytin uuden tekstin tyylikkäästi ranskaksi (menikö oikein Mikko?).

I think the packages of garden fertilizers are mostly hideous and impractical. I usually put the fertilizer in to something more pretty. I found this old tin from a flea market and simply drew the label on it using the print-copy-paint with marker-method I have used so many times before. And cause the Finnish word for chicken poo (kanankakka) was too boring I wrote it in french instead. Makes it seem more luxurious.

24 kommenttia:

 1. Sinä olet käsittämättömän kekseliäs! Ei tainnut ihan mennä oikein, mutta voit sanoa, että ennen vanhaan kirjoitettiin näin.

  VastaaPoista
 2. Oiei, ihan loistava kanankakkapurkki! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja mun korviin kuullostaa ihan oikealta(palasin eilen Ranskasta, joten asiantuntemukseni perustuu viikon sujuvaan kuunteluun;))!

  VastaaPoista
 4. WAU!! Tahtoo kanankakan tollaseen!

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön idea!! Näitä lisää:)!! Taidan itse lainata ja soveltaa tätä ideaa.

  VastaaPoista
 6. Hello!
  I like following your blog and your mood! I love Finland and went to Helsinki exactly 5 years ago...
  I'm french and have to explain that caca isn't cake but shit! Poulet with one l...What a pity, you painted your box in a nice way!
  Lollobleue

  VastaaPoista
 7. Sinulta saa hyviä vinkkejä! Kyllä kanankakka ansaitsee noin kauniin purkin.

  VastaaPoista
 8. Ihuna kakkapurkki :D Isäntä (joka on englantilainen ja "vihaa" ranskalaisia) sanoi että tuo on paras tapa käyttää ranskankieltä jonka hän on ikinä nähnyt ;) Olikos sulla tarkempia ohjeita tuohon tekniikkaan täällä blogissa? Pitänee nuuskita tarkemmin noita vanhoja postauksia...

  VastaaPoista
 9. Kylläpä on ihana toteutus! Itse olen myös kyllästynyt tympeisiin lannoitepakkauksiin..

  Mulla kans kiinnostais tietää, löytyykö sun blogistasi tarkempia ohjeita käyttämääsi tekniikkaan :)

  VastaaPoista
 10. Lollobleue, It is chicken shit in that container, not cake xD

  Rhia ja Heli; http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/2011/01/tussia-ja-tulostetta.html

  VastaaPoista
 11. Törmäsin sattumalta blogiisi muutamia viikkoja sitten ja olen pikkuhiljaa kahlannut koko blogin läpi, aivan ihana! Vähän harmittaa että luin sen jo kokonaan.. :) Niin paljon inspiroivia diy juttuja ja ihania tunnelmia ja kuvia. Erityisesti vanhan tavaran kierrättäminen ja uudistaminen miellyttää. Toivoisin juttua puutarhastanne, kuvia ennen ja jälkeen (vaikka niitä paljon jo onkin) ja jonkinlaista pohjakuvaa. Myös kirpputori vinkit olisivat mieluisia. Tätä lisää!

  VastaaPoista
 12. Maria, I laugh at my mistake!!!

  VastaaPoista
 13. Pikkuapina, Hmm... aika hyvä idea. Täytyypä piirrellä tuosta pihasta kartta.
  Milläs paikkakunnalla vaikutat? Kirpparivinkkini rajoittuvat melkolailla tähän uudenmaan lääniin...

  Lollobleue, :-)

  VastaaPoista
 14. Turussa asun, mutta matkustelen säännöllisesti Tampereelle ja pääkaupunkiseudullakin tulee piipahdettua toisinaan. Mutta mikäpä sen parempi syy lähteä pienelle kesälomamatkalle kuin kiinnostava kirppis ;)

  VastaaPoista
 15. Ei vitsit et repesin :D
  En ylees hirveesti arvosta mitään maalaisromanttista ranskalaismarieantoinetteidyllifiilistelyä, mutta tässä tää vanhahtava ranska kyllä toimii paremmin kuin missään ikinä aikaisemmin :D

  VastaaPoista
 16. made me smile ! the chicken shit is not very chic but may be very good as a fertilizer !

  VastaaPoista
 17. Pikkuapina, katsos tuolta http://www.kirpputorihaku.com/
  En tähän nyt viitsi eritellä mikä kirppu on milläkin lailla hyvä, mutta suosittelen näistä seuraavista kaupungeista oikeastaan melkein jokaista olemassaolevaa kirpputoria: Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Riihimäki ja Hämeenlinna.

  VastaaPoista
 18. No mutta kirjoitusvirheen kanssahan tuo on tavallaan vieläkin hauskempi!

  VastaaPoista