keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Herran pieksu!

Tai renginhän tämä taitaa olla eikä herran. Herroilla lienee olleet hieman fiinimmät. 
Kirpputorilta löytynyt täydelliseen asentoon kuivahtanut nahkapieksu oli ihan pakko ostaa. Niin hienoa on tuo vanha käsityö ja niin kaunis kaikessa rujoudessaan tämä palanen suomen historiaa on. Ajattelin ensin, että joulukoristeeksi ehkä, mutta sitten keksin työntää kenkään pienen lasimaljakon ja kovin hauskahan tuo on kukkia täynnäänsä.

This old dried leather shoe looked so nice at the flea market that I just had to buy it. I can't stop admiring the nice work the old shoemaker has done and this is a fine piece of Finnish history to me. At first I thought I could use this as a Christmas ornament, but then I got an idea to put a glass jar in to it and fill it with flowers.

7 kommenttia:

 1. Hauska idea :) Näyttää tosi hyvälle "kukkapurkkina" :) Ihan ku se ois oottanukki tämmöstä käyttöä varten :) Mistä sie keksikki tämmösiä kivoja ideoita :)

  VastaaPoista
 2. Mie pistin just äsken (ennen kuin luin kirjoituksesi) vanhoihin, isoihin Kontioihin kasvamaan yrttejä:)Varret leikkasin kumppareista lyhyemmiksi ja hyvät tuli...

  VastaaPoista
 3. Tuli ihan tippa linssiin, sillä isäni isä oli suutari, ja erittäin taitava sellainen. Hienoa, että ostit pois ja annoit uuden elämän.

  VastaaPoista
 4. Mieletön kierrätysidea! Ihanaa että pelastit kenkäsen ja annoit sille vielä toivoa :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanan rouhean, eläväisen ja mielenkiintoisen näköinen!

  VastaaPoista