maanantai 27. kesäkuuta 2011

Tars tehrä jottai

Ulko-oven edessä sijaitseva istuinalue on yleensä ollut se pihan siistein kohta. Tänä vuonna näin ei todellakaan ole ollut. Alue on häirinnyt mieltäni jo keväästä asti mutta en vain ole osannut päättää minkälaiseksi sen teen. Nyt on kesä jo sen verran pitkällä että toimeen on käytävä oli suunnitelmat sitten valmiit tai ei. Saatte seurata reaaliaikaisesti pakertamistani alueen kanssa sillä ajattelin postata tämän vaihe vaiheelta vaikka hieman pelottaakin, että tuleekohan tuosta nyt yhtikäs mitään. Alue on haasteellinen sillä keinuihmisenä minulla pitää olla keinu, ja tuo on ainoa paikka johon pihallamme keinu mahtuu. Maaperä on myöskin tuossa kohden aika lailla vasemmalle kallistuva (ja pitää sadevesien vuoksi ollakin), sekin antaa "hieman" haastetta tähän projektiin. Mutta meni syteen tai saveen nyt minä aloitan.

I've grown so tired of looking this at my front door. I have made plans for a different style for this area but haven't made up my mind yet of what I should do. This summer will be over before I can make up my mind so I decided to do something for this area now. I'll be posting about my progress with this project so you'll get to see what exactly I am doing here.

4 kommenttia:

 1. Onnea projektiin! Ja onnea, vaikein vaihe on jo ohi, eli se aloittamispäätös :-)

  VastaaPoista
 2. Itselläni on hiukan samainen ongelma, en saa alotetuksi.

  Tai no, ensimmäistä vuotta vasta asustellaan tässä talossa ja pihassa että ensin ajattelin katsoa mitä kukkapenkeistä ja pihasta kehkeytyy, nyt en kovin pidä näkemästäni monessakaan paikassa.

  Tänään taidankin aloittaa hyökkäämällä kivetyksestä nousevan rikkaruohon kimppuun. :) Onnea projektiisi!

  VastaaPoista
 3. Lycka till! Täällä kyllä seuraillaan...

  VastaaPoista
 4. Olek sää jostai päi Lounais-Suamee ?

  Olen ennenkin kiinnittänyt huomiota otsikoiden murresanoihin ja
  nyt päätin vihdoin ja viimein tiedustella asiaa :)
  Mää olen ite Rauma-Pori akselilt.

  Blogiasi olen tosiaan lukenut kauan aikaa...sori..en ole taitanut kommentoida koskaan.
  Kovasti pidän kodistasi, kuvista ja teksteistä.

  t.Leena

  VastaaPoista